Mary ŠEvo Svet24.si

FOTO: Kriptomilijonar na jahto lani povabil Špelo...

zdravnik Svet24.si

Zlom zdravstva: brez osebnega zdravnika je 130.000...

Robert Aaron Long Svet24.si

Pokol v masažnih salonih: »streljal na vsakega, ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

Screenshot 2021-07-26 at 20.06.43 Necenzurirano

Z Janšo je bil na Mavriciju še en državni ...

spookiekewpie Odkrito.si

Izognila se je hudi nesreči, ker je v avtomobilu ...

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj navdušila v kopalkah

Med prvimi si oglejte uspeh Polkaholikov!
| PR

Med prvimi si oglejte uspeh Polkaholikov!

Polkaholiki sekirca v med, Promo foto

POLKAHOLIKI so postali del nove Popove serije. Med prvimi si oglejte videospot - njihov novi hit je namreč naslovna pesem serije Sekirca v med!

POLKAHOLIKI so pred letom in pol prvič udarili na glasbeno sceno. Vsaka njihova pesem postane uspešnica, radi jih imajo tako mlajši kot starejši, s harmoniko in polko ter zabavno glasbo pa s svežim pristopom navdušujejo, kamorkoli pridejo. Štirje preprosti štajerci, Matic, Žiga, Gašper in Rene, pa so veliko priložnost in potrditev dobili, ko so dobili priložnost, da za prihajajočo serijo, ki jeseni prihaja na POP TV posnamejo uvodno in najavno pesem. SEKIRCA V MED sta serija in nov hit Polkaholikov, ki bo zagotovo segel ljudem hitro v uho.

Foto: Promo Foto - Polkaholiki sekirca v med

"Vedeti morate, da si dve leti nazaj, ko še nismo bili Polkaholiki, nismo niti v sanjah predstavljali, da bomo kadarkoli svojo pesem poslušali na večjih televizijah. Kak šele da bo naša pesem postala naslovna pesem serije! Sekirca v med je že naslov tak, da nas je takoj navdušil. Nam v življenju zadnje leto in pol ves čas pada sekirca v med - na vseh področjih," so izdali Polkaholiki, ki si želijo, da bi trajalo in trajalo.