Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Na dan načrtovane zaroke se mu je podrl svet

11. 2. 2022; 10.00
Avtor: V.M.
boštjan-kulovic, ljubezen-po-domače

Boštjan Kulovic foto: POP TV

Kandidat 6. sezone šova Ljubezen po domače je po odlični predstavitvi presenetil z zelo osebnim razkritjem.

Boštjan Kulovic je eden izmed kandidatov 6. sezone šova Ljubezen po domače, ki je s svojo predstavitvijo nemudoma pritegnil pozornost. »Sem kmet po duši, ampak v srcu še večji romantik. Sem oseba, ki sledi svojemu srcu, to pa za to, ker če veš, da je tisto, kar delaš, prav, potem to delaš z neko ljubeznijo. Ker če ne slediš svojemu srcu, boš na stara leta obžaloval stvari, ki jih nisi naredil. Če imaš samo kmetijo, to ni dovolj. Lepše je v dvoje. Lahko imaš ogromno bogastvo, ampak če nimaš družine, ga ne moreš nikomur zapustiti. Če pa imaš družino, potem vse to daš otrokom in tradicijo vodiš naprej. To je glavni cilj,« je svoje misli strnil Boštjan, ki bi si ob sebi želel preprosto in delavno dekle, ki ima v življenju jasno začrtane cilje in si želi resne zveze.


To pomlad brez tega ne gre.
Preverite >>TUKAJ KLIKNITE<<.


Boštjan Kulovic foto: POP TV

»Zame je ljubezen nekaj lepega. Občutek sreče, ki jo čutiš do druge osebe … neko toplino v srcu … in veš, da bi za to osebo naredil vse,« je svoj pogled na ljubezen razkril 31-letnik, ki verjame, da je potrebno ženske razvajati, da se ne počutijo zapostavljene. »Več pozornosti, kot jim damo, bolj so zadovoljne.«

Boštjan Kulovic foto: POP TV

Boštjana je na posestvu obiskala tudi voditeljica Tanja, ki ga je med drugim povprašala, česa se najbolj boji v odnosu v dvoje. Novomeščan je tekom odgovora razkril strah pred varanjem in pojasnil, kako grenko izkušnjo ima za seboj. »S punco sva bila skupaj štiri leta. Na dan obletnice sem čutil, da je napočil pravi trenutek in sem šel kupiti zaročni prstan. Zvečer sem jo zaprosil, pa je rekla ne. Vprašam, kakšen je razlog in mi odvrne: 'Varam te'. Tako se je končalo,« je Tanji svoje srčne rane razkril Boštjan.

Boštjan Kulovic

Boštjan Kulovic foto: POP TV

prejšnji članek
Taiji Tokuhisa dopolnil 50 let, najlepše darilo že prejel
Svet slavnih
Taiji Tokuhisa dopolnil 50 let, najlepše darilo že prejel
naslednji članek
Pia Zemljič sodeluje v novi seriji
Svet slavnih
Pia Zemljič sodeluje v novi seriji