Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry se vrača v domovino

25. 6. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
princ harry, princ william (2)

Princ Harry in princ William sta se od dedka poslovila tudi z bolj osebnima zapisoma. foto: Profimedia

Ameriški mediji poročajo o drami, ki naj bi se dogajala na letališču v Los Angelesu, od koder naj bi proti Veliki Britaniji odletel princ Harry.

Po številnih vprašanjih in namigovanjih je zdaj uradno, da se princ Harry slabe tri mesece po pogrebu dedka, ko je nazadnje obiskal družino in domovino, ter prvič po rojstvu hčerke Lilibet vrača v Veliko Britanijo. Ameriški mediji so ga namreč ujeli na letališču v Los Angelesu, od koder je v četrtek po njihovem času odletel nazaj proti Evropi. Harry bo v domovini moral najprej v petdnevno karanteno, šele nato pa bo lahko začel s svojimi aktivnostmi. 

Razlog Harryjevega obiska pa je njegova mati princesa Diana, saj bo skupaj z bratom princem Williamom 1. julija razkril njen kip. Ta bo postavljen na njenem najljubšem mestu na vrtu Kensingtonske palače. Vrt so sicer v njeno čast že prenovili leta 2017 in vanj vključili njene najljubše rože. 

Harry ob tem spet lovi zadnje trenutke, saj je jasno, da pred dogodkom z bratom ali očetom ne bo mogel preživeti več časa, saj bo skoraj do zadnjega spet v karanteni, podobno kot pred pogrebom dedka. Morda pa bo tokrat svoji družini namenil več časa pred odhodom nazaj v Los Angeles. 

Ravno v Los Angelesu pa se je pred njegovim letom odvijala mala drama, ki pa naj ne bi bila povezana s princem Harryjem. Slabo uro pred njegovim letom je namreč voznik avtomobila zapeljal v ograjo letališča, ravno v predelu zasebnih letov. 

prejšnji članek
Razigrani Aleksandar posnel  mamo Severino med adrenalinskim podvigom
Svet slavnih
Razigrani Aleksandar posnel mamo Severino med adrenalinskim podvigom
naslednji članek
Istrske trdnjave, ki navdušujejo
Življenjski slog
Istrske trdnjave, ki navdušujejo
#obraziavenija
obraziavenija