Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Izpadle finalistke po šovu ubesedile čustva

28. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
laura, ana in nina

Laura, Ana in Nina foto: POP TV

V sobotni oddaji Sanjski moški so se kot izpadle finalistke poslovile Laura, Nina in Ana. Kakšni so njihovi občutki sedaj, ko je od snemanja minilo že več mesecev?

Ana Pusovnik je spletnim prijateljem zaupala, da je doživela nepozabno izkušnjo. »Upam da sem vas zabavala tako kot sem se sama. Ponosna sem nase, da sem zdržala marsi kateri pritisk in ostala SAMA SEBI ZVESTA in se nisem obračala po vetru. Dejmo slediti SVOJEMU srcu, bodimo ISKRENI eden do drugega( laž ima kratke noge) in pometimo pred svojim pragom. Tudi če Gregorju nisem sanjska, je nekdo, ki vidi v meni nekaj več in sem zanj posebna. So pravi prijatelji in bližnji ki jih ne dam in to mi je pomembno. Vse vas imam rada.«

Nina Radi je svojo izkušnjo poimenovala čarobno potovanje in dodala, da se zanjo tisto pravo potovanje šele začenja. »Sledite svojemu srcu in nikoli ne obupajte! Ne obremenjujte se z nepomembnimi stvarmi in malenkostmi. Cenite in uživajte v vsakem trenutku svojega življenja, kajti nikoli ne veste, koliko vam ga je še preostalo,« je zapisalaNina, ki se znova sooča z zdravstvenimi težavami.

Ceremonija vrtnic foto: POP TV

Pa Laura Beranič? Slednja se je spletnim prijateljem javila iz dopustovanja na hrvaškem in pojasnila, da je hvaležna za vse, kar ji je to obdobje dalo, hkrati pa verjame, da bo njena pot od tu dalje vodila le še navzgor. »Odločila sem se, da je to moje leto,« z vedrino zre v prihodnost Laura, ki se je s težkim srcem poslovila od Gregorja. »Obljubila sem vam, da vam v kratkem s sliko pokažem, kaj točno si trenutno, kljub situaciji, ki ste jo videli, jaz mislim,« je še zapisala 23-letnica in na družbenem omrežju pokazala leseno ploščico v obliki srca, v katero je vgravirana fotografija, na kateri jo Gregor prižema v objem.

Laura Gregorja še vedno nosi v srcu. foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Cilj je, da v živo izgleda lepše kot na fotografijah

prejšnji članek
Nova Miss Slovenije postala Maja Čolić
Svet slavnih
Nova Miss Slovenije postala Maja Čolić
naslednji članek
Horoskop: Ne igrajte se z ognjem
Horoskop
Horoskop: Ne igrajte se z ognjem