zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Domen Valič in Maja Keuc preživela noč v hiški med krošnjami

29. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
Maja in Domen

Maja in Domen foto: Nina Kurnik

Igralec in pevka sta se potepala po Mariboru in okušala številna doživetja. Maja ocenjuje, da se je imela tako fino, da je pravzaprav nič kaj ne vleče na morje.

Mariborčani so lahko na ulicah opazili pevko Majo Keuc v družbi simpatičnega igralca Domna Valiča. Dolgoletnega prijatelja je pevka povabila v svoje rodno mesto, da mu razkaže svoj košček sveta, ob čemer pa se je izkazalo, da ga Domen pozna celo nekoliko bolje.

»On je meni povedal, kje je katera ulica v Mariboru,« se je smejala Maja in spletnim prijateljem pojasnila, da sta jo tekom potepanja mahnila na pico z drožmi, sprehajala sta se po Umetnostni Galeriji Maribor in centru mesta, zvečer pa uživala v z glasbo prepojenih ulicah, saj Maribor prekipeva od koncertov in dogodkov. Naslednje jutro sta se zbudila v Čokoladni vasici v hiškah med krošnjami in se po jutranjem zajtrku učila, kako narediti svojo vrhunsko čokolado. »Čokolada me je še zmeraj našla in seveda so prav Mariboru zgradili celo čokoladno vas. Kaj naj rečem… vrhunsko sva se imela. Nič kaj me ne vleče na Pag. Maribor je doživetje dragi moji.«

prejšnji članek
VIDEO: Sešek z imitatorskim talentom popestril ansambel Saša Avsenika!
Svet slavnih
VIDEO: Sešek z imitatorskim talentom popestril ansambel Saša Avsenika!
naslednji članek
Davor Radolfi jo naravnost obožuje
Svet slavnih
Davor Radolfi jo naravnost obožuje
#nasazenazenska
nasazenazenska