900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kam se je skrila Nina Šušnjara?

30. 6. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Foto 2

Modna oblikovalka Nina Šušnjara je že od nekdaj nora na sušije. foto: Sandi Fišer

Izvedeli smo, kaj je ustvarjala ...

Številni so kar nekoliko pogrešali prodorno slovensko modno oblikovalko Nino Šušnjara, ki se je zadnje mesece vztrajno skrivala pred očmi medijev. Zdaj smo izvedeli, kaj je ustvarjala. Njena modna znamka SUSNYARA, za katero stoji skupaj z voditeljico Lucijo Gubenšek, je namreč v sodelovanju z dm drogerie markt Slovenija ustvarila ekskluzivno poletno kolekcijo, ki vključuje hobo torbo, veliko brisačo za na plažo in in dve različni leseni zapestnici iz borovega oziroma bukovega lesa.

»Kolekcija je namenjena ženskam vseh generacij, ki jim svoboda veliko pomeni. Pri oblikovanju sem sledila občutku, ko smo na obali in zremo v obzorje. To je občutek, ki pomirja, je hrana za našo dušo in nas povezuje,« pravi Nina Šušnjara, ki si je zamislila dizajn kompleta.

Nina Šušnjara, Lucija Gubenšek foto: Promocijski material

»Želela sem ustvariti večnamensko torbo, s katero lahko gremo tako na plažo kot tudi v mesto. Naša torba je iz posebnega mehkega materiala v nežnih zemeljskih tonih z všitim notranjim žepkom. Prednost torbe je v tem, da jo lahko zavezujemo in prevezujemo na različne načine in dolžine, lahko jo nosimo »crossbody«, čez ramo ali v roki. Temu pa poljubno dodamo zapestnice.« Gre za nov trend, ki si ga je za poletje 2021 zamislila Nina Šušnjara: eno zapestnico se zaveže na torbo, drugo se nosi na roki, lahko pa tudi na vsaki strani torbe eno, obe na eni strani ali pa enostavno brez. »Če si zamislim žensko, ki nosi to kolekcijo, je videti takole: ležerna, nasmejana in sproščena v beli obleki. Z okolico se ne obremenjuje, ampak jo hkrati opazuje. Je radovedna in prisotna v trenutku. Izžareva notranji mir, a je hkrati zabavna. Uživa ob dobri hrani in kozarcu vina. Rada ima ljudi in družbo, a se zna tudi »odklopiti« in biti sama, ko to potrebuje.«

Nina Šušnjara foto: Promocijski material

Oblikovalka je komplet ustvarila v sodelovanju s prijateljico in večletno poslovno partnerko Lucijo Gubenšek, ki jo opiše kot realistični in poslovni del tandema. »Sama sem ustvarjalka, kreativka in večna optimistka in sem hvaležna, da me Lucija prizemlji, ko je to potrebno,« razloži. Veseli jo tudi priložnost sodelovanja z znamko dm drogerie markt, kjer bodo trendni kosi v prodaji posamično in v kompletu: »Obožujem sodelovanja z drugimi znamkami. Zame je to ultimativen sinonim za »skupaj smo močnejši«. Gre za več kot le združevanje idej. Ko se povežeta dve znamki, se združita dva svetova, ki sta prej obstajala ločeno. Ustvarjamo enotnost,« Nina opiše novo poslovno sodelovanje.

prejšnji članek
Kristjan in Robert spet skupaj v novi seriji?
Svet slavnih
Kristjan in Robert spet skupaj v novi seriji?
naslednji članek
Dopust: Kam vse lahko letite direktno iz Ljubljane?
Zdravje
Dopust: Kam vse lahko letite direktno iz Ljubljane?
#obraziavenija
obraziavenija