Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Režiserka Prave note ustvarja triler o zadrogiranem medvedu

7. 7. 2021; 09.00
Avtor: STA / J.K.
Elizabeth Banks

Elizabeth Banks foto: Profimedia

Ameriška filmska ustvarjalka Elizabeth Banks, ki se je leta 2015 podpisala pod glasbeni film Prava nota, je tokrat izbrala igralsko zasedbo za triler Cocaine Bear. Film pod okriljem studia Universal in po scenariju Jimmyja Wardna se opira na resnično zgodbo.

V zgodbi, ki se je v resnici dogajala v ameriški zvezni državi Kentucky, bodo nastopili O'Shea Jackson, Ray Liotta, Keri Russell, Alden Ehrenreich in Jesse Tyler Ferguson. Film bodo začeli snemati avgusta na Irskem.

Film nastaja po sledeh resnične zgodbe

Po pisanju The New York Timesa iz leta 1985 naj bi 175 kilogramov težek črni medved požrl del vsebine vrečke, napolnjene z več kot 34 kilogrami kokaina, ki jo je z letala spustil lokalni tihotapec mamil Andrew Thornton. Medveda so pozneje našli mrtvega zaradi prevelikega odmerka mamil, je vsebino filma povzel Hollywood Reporter.

Eliazbeth Banks foto: Profimedia

Igralko Keri Russell, ki je zaslovela kot najstnica Felicity v istoimenski televizijski nadaljevanki, bo kmalu mogoče videti v grozljivki Antlers režiserja Scotta Cooperja, Jackson, ki je tudi glasbenik, snema televizijsko Disneyjevo serijo Obi-Wan Kenobi, Liotta pa igra v novem trilerju Stevena Soderbegha No Sudden Move.

Ehrenreich, najbolj znan po vlogi iz filma Solo: Zgodba Vojne zvezd, trenutno igra v televizijski seriji Brave New World, Ferguson pa je ravno prenehal z dolgoletno vlogo Mitchella Pritchetta v televizijski komediji ABC Modern Family, piše filmski portal Deadline.

prejšnji članek
Horoskop: Pazite na svoje besede
Horoskop
Horoskop: Pazite na svoje besede
naslednji članek
Luka Basi nam je razkril svoje načrte za poletje
Svet slavnih
Luka Basi nam je razkril svoje načrte za poletje