aleksander sekulic slovenija af Svet24.si

Selektor Sekulić prepričan, da bodo Francozi ...

medved Svet24.si

Pozor, na območju Dobja opazili hlačati medveda

meghan-markle Svet24.si

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila ...

traven purgar rdeca zvezda Reporter.si

Svetlana Makarovič bi ob tem ponorela: ...

20210716-01071570 Necenzurirano

Šircelj bi odprl Slovenijo tujim loterijskim ...

Princ Harry, Meghan Markle (2) Njena.si

Harry in Meghan pokazala prvo sliko hčerkice

ditka Njena.si

Ditka žalovanje prepletla v večen spomin

Horoskop: Zajadrali boste v megleno situacijo
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Zajadrali boste v megleno situacijo

Kaj napovedujejo zvezde?, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Ponosni boste na svoje dosežke. Želeli jih boste podeliti z vam pomembno osebo, a se boste zadržali, saj bo preveč simpatij naokoli in ne boste želeli koga tako odsloviti.

Bik
Občudovanje okolice vas bo prebudilo in zaželeli si boste dogodivščin. Lahko, da bodo iskrice strasti preskočile in se boste zapletli v manj primerni odnos v službi.

Dvojčka
Navdušenje nad življenjem, ljubeznijo in spremembami vas bo zagrabilo. Ugotovili boste, da ste srečni in da si želite nadaljevati nova poznanstva prav v tej smeri.

Rak
Pomembno vam bo, kako vas vidijo drugi in sočasno boste trmasto vztrajali v svoji perspektivi gledanja na vse, čeprav vam ne bo čisto jasno, kaj se zares dogaja.

Lev
Sanjarili boste o življenju in hrepeneli po sproščenosti, času v ljubezni in obilju ter predvsem drugačnemu načinu življenja, ki pa ne bo tako daleč, kot si mislite.

Devica
Optimistični boste, saj se boste doma odlično počutili in domači vam bodo v veliko oporo v vsem, česar se boste lotili, kar vam bo velika sprostitev in zadovoljstvo.Tehtnica
Imeli boste volje za vse, tako da se boste lotili spreminjanja svojega izgleda. Odličen čas je za obisk frizerja, pregled in ureditev garderobe in reorganizacije življenja.

Škorpijon
Zajadrali boste v megleno situacijo in nikakor ne boste vedeli, kam se usmeriti. Zato se boste zatekli v umetnost in sanjarjenje, ki vam ne bo prineslo želenih rezultatov.

Strelec
Sproščeni boste in se čisto prepustili dogajanju. Čustveno boste zadovoljni, zato se boste izogibali pretiranim razmišljanju in iskanju rešitev za težave, ki niso vaše.

Kozorog
Sodelujoči boste in po dolgem času boste začeli sploh videti sebe v svojem življenju. Skozi opazovanje, primerjanje in razmislek boste videli, kaj lahko zares naredite.

Vodnar
Malo boste zmedeni, saj nič ne bo tako, kot ste pričakovali, zato se boste prisiljeni sproti prilagajati. Ko se boste sprostili v tem, se bo vse precej hitreje uredilo.

Ribi
Razvajeni ste s strani zvezd, ki vas podpirajo, zato boste pretiravali v malenkostih in okolici dajali to dobro vedeti. Sami sebi boste šli na živce zaradi svoje muhavosti.