Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš iz Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Horoskop: Strast bo zagorela ob nekaterih srečanjih
| Andreja Novak / Dobra karma

Horoskop: Strast bo zagorela ob nekaterih srečanjih

Čas je za ljubezen, Profimedia

Še preden zakorakate v nov dan, preverite, kaj zanimivega vam napovedujejo zvezde ...

Oven
Strast bo zagorela ob nekaterih srečanjih in če iščete ljubezen, vas bo številno oblegala.. Samski, nikakor ne zamudite priložnosti, saj boste vibrirali dobro energijo.

Bik
Jezili se boste nase, ker niste upoštevali instinkta, ki vam je nakazoval težavne odnose, v katerih ste se znašli. Zato boste nestrpni, hkrati pa željni novih ljudi.

Dvojčka  
Dobro si boste odpočili in se prenovili ne samo fizično, temveč tudi psihično in dobre volje ter veselja ne bo manjkalo. Pripravljeni boste na novosti, ki se obetajo še danes.

Rak
Zagrabila vas bo trma, ki jo boste doživljali kot znak, da vztrajajte pri svojih argumentih, ne glede na to, da bodo dejstva govorila drugače. Prisluhnite drugim.

Lev
Opazovali boste dogajanje okoli vas in se čudili bližnjim, ki se čustveno preveč izčrpajo oz. predajo v določen odnos. A boste kmalu tudi sami ugotovili moč ljubezni.

Devica
Naužili se boste prostega časa in začeli razumeti smisel počitka in sproščenosti. Zato boste za prihodnost naredili malo drugačne načrte, kjer bo več časa namenjeno vam.Tehtnica
Usoda vas bo vabila v objem strasti in v drugačno življenje, a lahko, da boste vi le deloma sodelovali, saj boste sočasno imeli željo urediti neke večje projekte doma.

Škorpijon
Večja spoznanja vas bodo navdušila in želeli jih boste predebatirati z nekaterimi ljudmi, ki jim zaupate. Pozabili boste, da je za pogovor potrebno tudi poslušati.

Strelec
S partnerjem ali simpatijo boste veliko govorili, sanjarili, delali načrte in številne ideje bodo prišle na plano. Želeli jih boste kmalu realizirati, za kar imate vso podporo.

Kozorog
Sproščenost in ljubezen vam bosta na dosegu roke. Tako boste doma vzpostavili nov način delovanja in precej se boste sprostili v vsem, kar vas je prej obremenjevalo.

Vodnar
Zahtevni boste v odnosih in precej nepredvidljivi. Na hitro si boste premislili o nečem, kar ste se že vse dogovorili in potem pozabili, kaj vse so drugi morali narediti za vas.

Ribi
Priložnosti za veselje in srečo bo dovolj. Samski lahko, da boste začeli strastno vezo s polnočutenja. Vezani si boste vzeli čas za partnerja in pripomogli k razumevanju.