Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je to sanjski kmet nove sezone Ljubezen po domače?

16. 7. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
Jure Struna

JURE STRUNA, Šentvid pri Stični foto: POP TV

Jure Struna je nov kandidat šova Ljubezen po domače, ob katerem se boste zagotovo vprašali, zakaj je še vedno samski in zakaj išče ljubezen na televiziji. Ste videli, kaj je o sebi razkril v predstavitvi?

Kdo je torej Jure Struna? Samozavesten, komunikativen, razgledan in romantičen 38-letnik, ki rad potuje in se aktivno ukvarja s športom, sicer pa svoj čas namenja zlasti svoji ekološki kmetiji, kjer ima 22 konjev. Inštruktor jahanja ima na konjeniškem ranču jahalno šolo, kar mu je pisano na kožo, saj se zelo rad ukvarja z ljudmi in živalmi.

Jure Struna foto: POP TV

»Poleg jahanja se ukvarjam z igranjem namiznega tenisa in igram v rekreativnih ligah, odbojko. Pozimi grem v fitnes, sem aktiven športnik. Velik del Evrope in čez morje sem prepotoval, vsak teden hodim na treninge in tekme v Italijo,« je povzel aktivnosti, s katerimi se ukvarja ob delu Jure, ki živi sam in sanjari, da bi nekoč njegovo hišo napolnjevala ljubezen in otroški smeh.

In kakšno žensko vidi ob sebi? »Osebo, ki bi me imela rada in jaz njo. Z mano se lahko pogovarja, je komunikativna, razgledana, samozavestna. In da luštno izgleda, da da kaj nase in ne samo vase. Ni nujno, da ima rada konje. Je pa fajn, da ima rada živali.«

prejšnji članek
Od danes na voljo novi boni
Zdravje
Od danes na voljo novi boni
naslednji članek
Zvezde plešejo: Plesalec Miha znova postal očka
Svet slavnih
Zvezde plešejo: Plesalec Miha znova postal očka