vojaški škornji, slovenska vojska, Svet24.si

Vedno več sindikatov napoveduje ustavno presojo ...

Gabby Petito, Brian Laundrie Svet24.si

Ni je več: kje je 22-letnica, ki je z zaročencem...

vojko1 Svet24.si

Vojko ni takšna baraba kakor Maks

miran mihelic-facebook2 Reporter.si

Nepotizem in klientelizem v državni agenciji: od ...

božo-dimnik Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

POČUTIM SE LEPO_Amy Schumer Njena.si

Amy Schumer odstranili maternico in slepič

rozman Ekipa24.si

SIMON, KAJ?!? Noro, kaj je STORIL Rožman: VEDNO ...

To so lepotice, ki jih ljubijo naši košarkarji!
| K.M.

To so lepotice, ki jih ljubijo naši košarkarji!

Profimedia

Slovenski košarkarji so z odlično predstavo na olimpijskih igrah pritegnili kar nekaj pozornosti. Koga pa ljubijo v svojem zasebnem življenju?

Verjetno ni skrivnost, koga ljubi Luka Dončić. Ta je kar nekaj let že v razmerju z modelom in manekenko ter pa tudi poslovno žensko Anomario Goltes, ki se je z njim tudi preselila v Združene države Amerike. Parček se pozna še iz najstniških let, ko se je tudi začelo njuno razmerje. 

Jaka Blažič je pred tremi leti pred oltar popeljal svojo Veroniko. Parček pa se je lanskega marca razveselil rojstva prvorojenke. 

Lanskega julija je večno zvestobo svoji dolgoletni izbrani Nini obljubil tudi Edo Murić. Leto poprej pa sta se že razveselila tudi rojtva sina Kana.

Pred dnevi je sedmo obletnico poroke s svojo Svetlano praznoval tudi Zoran Dragić. V zakonu sta se ima rodila sin in hči.

Leta 2018 se je poročil tudi Klemen Prepelič. S Tamaro sta se razveselila tudi rojstva sina Tea, ki je pred tednom dni praznoval že tretji rojstni dan.

Tudi Gregor Hrovat je ljubezen našel v pravi lepotici. Že nekaj let je srečen v objemu Kaje Voglar, notranje oblikovalke, ki študira pravo. 

Žiga Dimec je od leta 2018 poročen z blogerko in vplivnico Adrijano Dimec, v razmerju pa sta se že razveselila rojstva dveh otrok, sina Maksa in hčerkice Aurore.

Svojo srečo je našel tudi Jakob Čebašek. S svojo Tjašo se je poročil leta 2017, v zakonu pa sta se že razveselila rojstva dveh otrok.

Tudi za Alekseja Nikolića doma navija prava temnolasa lepotica. Pred dnevi se je z lepo Jovano pohvalil na družbenih omrežjih in ob skupni fotografiji zapisal "ljubezen".

No, zagotovo je tudi ljubezen malček kriva za njihove odlične predstave na parketu. Se strinjate?