favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žiga in Bruno po odpovedi festivala brezplačno razdelila hrano

2. 8. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
Bruno in Žiga

Bruno in Žiga foto: Osebni arhiv

Zmagovalec šova MasterChef Bruno Šulman in finalist Žiga Gabrovec sta znova presenetila s svojo srčno naravo. Potem ko sta zaradi odpovedi festivala ostala s polno kuhinjo skrbno pripravljenih obrokov, sta slednje preprosto razdelila …

Žiga Gabrovec, ki se v teh dneh marljivo pripravlja na odprtje restavracije Žigola, je skupaj z Brunom Šulmanom konec tedna pripravljal slastne obroke za festival v Ormožu. Ker pa so slednjega zaradi slabega vremena odpovedali, sta simpatična kuharska mojstra sklenila, da bosta pripravljene obroke brezplačno razdelila med vse, ki bi se sprehodili do Dvorca Trebnik.

Lačnih gostov ni primanjkovalo. foto: Instagram

»Ostalo nama je veliko zelo dobre hrane, ki je ne bi rada zavrgla, zato sva se odločila, da bova v Žigoli, od šestih do devetih zvečer delila to hrano za vas, brezplačno,« je v nedeljo najavil Žiga, ki restavracije s simpatičnim imenom še ni uradno odprl, je pa prostore vseeno uporabil za razdelitev slastnih grižljajev.

Žigova in Brunova gesta je bila seveda pospremljena z odprtimi rokami, gostje so bili nad pripravljenimi obroki več kot navdušeni. »Bilo je zanimivo, okusno in zabavno. Bruno in Žiga sta si vzela čas za nas, odgovarjala sta na naša vprašanja, pa še fotografirali smo se lahko skupaj. Videlo se je, da kuhata z dobro voljo, seveda se je to tudi okusilo,« nam je navdušeno zaupala oboževalka šova MasterChef Tajda Lah, ki je še neodprti lokal v Dvorcu Trebnik obiskala skupaj s svojo družino.

Tajda je bila navdušena nad Žigovo in Brunovo ponudbo. foto: Patricija Lah

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen
Svet slavnih
Igralec Reke ljubezni in Usodnega vina zaročen
naslednji članek
Horoskop: Priložnosti za nove začetke se bodo odprle
Horoskop
Horoskop: Priložnosti za nove začetke se bodo odprle
#obraziavenija
obraziavenija