Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Starejša Polesova hči s filmsko vlogo

2. 8. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
nika_veger_peter_poles

Nika Veger in Peter Poles. foto: Urška Boljkovac

Ponosna starša smo ujeli tudi na premieri!

13-letna starejša hči Petra Polesa in Nike VegerAmalja Veger Poles, je namreč članica sinhronizacijske ekipe novega animiranega filma Neobrzdani Spirit, ki te dni prihaja na redne sporede slovenskih kinematografov. Poleg nje lahko med slovensko ekipo opazimo tudi Alexa Volaska, Andreia Lenarta, Tadejo Vaupotič, Gala Butenka Černeta, Vito Renko in številne druge. 

Nika Veger in Peter Poles foto: Kolosej

V nedeljo je v ljubljanskem Koloseju že potekala premiera, ki je tako najmlajše kot malo starejše zabavala, nasmejala in navdušila. Na premieri pa smo ujeli tudi ponosna starša, voditelja Petra Polesa in spletno vplivnico Niko Veger. 

O zgodbi:

Spirit in Lucky foto: Promocijski material

Dekle Lucky Prescott (Isabela Merced, Raziskovalka Dora) nikoli ni poznalo svoje pokojne matere Milagre Navarro (Eiza González, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw), neustrašne jahalke kaskaderke iz majhnega mesta Miradero. Tako kot njena mama tudi Lucky ni ravno ljubiteljica pravil in omejitev, kar teti Cori (dobitnica oskarja Julianne Moore), pri kateri dekle odrašča, povzroča nemalo skrbi. Potem ko Lucky izziva svojo usodo s številnimi pobegi, se teta Cora z njo preseli nazaj k dekličinemu očetu Jimu (nominiranec za oskarja Jake Gyllenhaal) v Miradero. Lucky ni navdušena nad zaspanim mestecem, ko pa spozna divjega mustanga Spirita in se spoprijatelji z dvema dekletoma - Abigail Stone (Mckenna Grace, Stotnica Marvel) in Pru Granger (Marsai Martin, Little), se popolnoma spremeni. Prav Prujin oče Al Granger (dobitnik emmyja Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine) pa je lastnik hleva in najboljši prijatelj Luckyjinega očeta.

prejšnji članek
Tedenski horoskop: Zavedajte se, da ni potrebe po trpljenju
Horoskop
Tedenski horoskop: Zavedajte se, da ni potrebe po trpljenju
naslednji članek
To poletje vas bodo očarale te barve čevljev
Moda&Lepota
To poletje vas bodo očarale te barve čevljev