sabine nessa Svet24.si

"Čudovito mlado žensko" je v parku pričakala ...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

Jure Godler 5 Odkrito.si

Ko piše Godler - berejo zvezde!

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Ljubezen po domače: Ni ji povedal, da bo umrl
| V.M.

Ljubezen po domače: Ni ji povedal, da bo umrl

Mija Rovtar, POP TV

Kmalu bomo na malih ekranih spremljali simpatično Mijo Rovtar, katere nasmeh skriva srce parajočo zgodbo. 53-letna vdova je namreč pred leti zakorakala v pravo nočno moro …

Mija je s svojim pokojnim možem lepih 35 let ustvarjala ljubezensko zgodbo. Žal je v njun svet posegla kruta bolezen, njen dragi je namreč zbolel za rakom, zdravljenje pa ni bilo uspešno. Da bo izgubil bitko z boleznijo, tedaj preprosto ni zmogla sprejeti.

Foto: POP TV - Mija Rovtar s pokojnim možem.

»Jaz nisem hotela verjeti do konca. Zadnjih nekaj mesecev je šlo navzdol in on je to slutil. V bolnišnici so mu povedali, da je konec. Kemoterapija je nehala delovati in on mi tega ni hotel povedati. Še onkologinjo je prosil, da mi ne sme povedati. Ko me je čisto na koncu klicala, sem mislila, da sanjam. Je rekla: “Ja, zdaj se bo treba pa posloviti.” Jaz sem mislila, da sanjam. Pred tem mi je hotel povedati, kako naj živim naprej, ampak jaz tega nisem hotela sprejeti,« je v klepetu za 24ur.com pojasnila Mija in nadaljevala, da je soprog nato sklenil nizati navodila in nasvete v zvezek in ji tako vsaj nekoliko olajšati nadaljnjo življenje brez njega. »Je rekel: “Če nočeš mene poslušati, potem pa vsaj ta zvezek odpri, ko bom jaz umrl.” Jaz sem šla potem prve mesece samo po tem zvezku. Nisem vedela čisto nič,« se žalostnega obdobja spominja Mija, ki nikoli ne bo pozabila njune brezpogojne ljubezni.