Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Šov talentov zapustila, ker se je vrnil rak

4. 8. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
Jane Marczewski

Jane Marczewski foto: Profimedia

Nastop Jane Marczewski v šovu Amerika ima talent je močno ganil publiko širom sveta. Mladenka si je prislužila zlati gumb s prepevanjem o svoji bitki z rakom, sedaj pa sporoča, da se od šova poslavlja, saj se je kruta bolezen vrnila.

Kdor si je ogledal nastop 30-letne Jane Marczewski, ki se predstavlja z umetniškim imenom Night birde (op. prev. Nočna ptica), zagotovo ni ostal ravnodušen. Vitka, a polna vedrine je namreč v svet ponesla prekrasno avtorsko pesem It’s OK, v kateri je opisala svojo bitko z rakom. Nadarjena Jane je močno ganila tudi žirante, Sofio Vergara, Heidi Klum, Howieja Mandela in Simona Cowlla, ki ji je po čustvenem nastopu namenil zlati gumb.

A če so bili vsi močno veseli, da na odru stoji dekle, ki je premagalo težko bolezen, je zdaj toliko težje sprejeti vest, da za Jane bitka ni končana. Kot je sporočila na družbenem omrežju, je namreč morala zapustiti šov, saj se je bolezen vrnila. Od takrat, ko je stala na odru, se je njeno stanje močno poslabšalo, tako da mora vso svojo energijo usmeriti v ozdravitev. Jane kljub težki diagnozi ostaja optimistična in zre v prihodnost z vero, da ji bo znova uspelo premagati bolezen.

Njen ganljivi nastop na avdiciji, si lahko ogledate v objavi, ki jo je na družbenem omrežju delila žirantka Heidi Klum. "Pogrešali bomo tvojo energijo, tvojo strast in čudovit glas. Vsa družina šova Amerika ima talent te ima rada, vsi stiskamo pesti zate," je ob objavi utrinkov pripisala manekenka.

prejšnji članek
Kate in William kljub vsemu javno čestitala Meghan
Svet slavnih
Kate in William kljub vsemu javno čestitala Meghan
naslednji članek
Ljubezen po domače: Kaja srečno zaljubljena
Svet slavnih
Ljubezen po domače: Kaja srečno zaljubljena