Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Po 14 letih postala voditeljica na Pop TV

4. 8. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Eva Koderman Pavc

Eva Koderman Pavc foto: POP TV

Športno uredništvo komerciale televizije predstavlja novo voditeljico, ki pa je že stara znanka športnih oddaj in prispevkov.

Čeprav je Eva Koderman Pavc že 14 let del športnega uredništva POP TV, je ta teden doživela svoj športni voditeljski debi. »Vodenje športa mi predstavlja velik izziv, saj je v živo to nekaj popolnoma drugačnega kot delo, ki sem ga opravljala do sedaj. V svoji karieri sem spoznala vse dele ustvarjanja športnih vsebin – od tereneskega do redaktorskega dela, a tisti televizijski adrenalin vodenja v živo je vseeno najbolj podoben športni tekmi,« opiše novo vlogo Eva Koderman Pavc, ki je postala nova voditeljica 24UR Šport.

Eva je del športnega uredništva POP TV od leta 2007: »Potekala je avdicija za nove novinarje MotoGP in formulo. Seveda sem se, kot zaprisežena ljubiteljica moto športov, prijavila in dobila priložnost.« Delo športne novinarke jemlje odgovorno, zato je v prvi vrsti predvsem poročevalka: »Ampak ko igra slovenska reprezentanca, seveda postanem navijačica. Ob slovenskih uspehih ne jokam, a že v tem trenutku, samo da sem pomislila na zmago na Eurobasketu, dobim kurjo polt. Šport res združuje in navdihuje.«
Svojo karierno pot spretno krmari z družinskim življenjem, saj ima doma dva otroka. In kako reagirata, ko vidita mamico na televiziji: »Ker sta še majhna, ne gledamo veliko televizije, a ko me vidita, sta navdušena in pravita – mami, mami je po televiziji.« Z vodenjem 24UR Športa bo zdaj takšnih trenutkov še več.

prejšnji članek
Strta Simone Biles med olimpijskimi igrami izgubila teto
Svet slavnih
Strta Simone Biles med olimpijskimi igrami izgubila teto
naslednji članek
Ditka žalovanje prepletla v večen spomin
Svet slavnih
Ditka žalovanje prepletla v večen spomin