Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dončić na Japonskem misli na svojo Anamario

4. 8. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
anamaria-goltes, luka-dončić

Anamaria Goltes, Luka Dončić foto: Instagram

Takšen hvalospev je namenil svoji dolgoletni izbranki.

Medtem ko naši košarkarji navdušujejo na olimpijskih igrah, jutri ob 13. uri ne pozabite na polfinalno tekmo proti Franciji, na Japonskem zagotovo močno pogrešajo svoje boljše in lepše polovice. Te so morale letos ostati doma, saj so na igrah zelo strogi zdravstveni ukrepi zaradi koronavirusa.

Preberite tudi: To so lepotice, ki jih ljubijo naši košarkarji! >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Košarkar, ki najbolj polni slovenske in tuje medije pa je zagotovo Luka Dončić. Kljub več kot 6 milijonom sledilcev na družbenem omrežju Instagram, ga na omrežju ni sram izkazati svoje naklonjenosti srčni izbranki Anamariji Goltes. Ta med ali po vsaki tekmi na družbenem omrežju pokaže, da navija za slovensko reprezentanco in da spodbuja svojega partnerja. Pred dnevi je celo zapisala, da "ji manjka njegova prisotnost". Včeraj pa je po veliki zmagi nad Nemčijo objavila njegovo fotografijo s parketa, ga označila in ob njegovem imeni pripela še tri sličice obraza s srčki namesto oči in tremi sličicami srčkov. 

Anamaria Goltes, Luka Dončić foto: Instagram

Tudi Luka pa je javno izrazil svoje navdušenje nad izbranko, saj je na svojih zgodbah objavil njeno modno fotografijo, na kateri pozira v športnih supergah znamke Nike, Luka je ravno s to znamko obdaril tudi svoje soigralce, več o tem si preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<. Ob fotografiji pa je enako pripel tri sličice obrazov s srčki namesto oči in simbolom za ogenj. Objavo pa je Anamaria kasneje tudi delila na svojem profilu. 

Anamaria Goltes, Luka Dončić foto: Instagram

Veseli smo, da njuna ljubezen še vedno živi. Zagotovo pa oba komaj čakata, da si bosta lahko po koncu iger privoščila nekaj oddiha na Hrvaškem, kjer se je tudi začelo njuno razmerje. 

prejšnji članek
Ditka žalovanje prepletla v večen spomin
Svet slavnih
Ditka žalovanje prepletla v večen spomin
naslednji članek
Harry in Meghan pokazala prvo sliko hčerkice
Svet slavnih
Harry in Meghan pokazala prvo sliko hčerkice