maska, silhueta, moški, zaščita Svet24.si

Po sporu zaradi maske ustrelil uslužbenca ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Z odlokom o nujnosti pogoja PCT ni mogoče ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš iz Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Dončić na Japonskem misli na svojo Anamario
| K.M.

Dončić na Japonskem misli na svojo Anamario

Anamaria Goltes, Luka Dončić, Instagram

Takšen hvalospev je namenil svoji dolgoletni izbranki.

Medtem ko naši košarkarji navdušujejo na olimpijskih igrah, jutri ob 13. uri ne pozabite na polfinalno tekmo proti Franciji, na Japonskem zagotovo močno pogrešajo svoje boljše in lepše polovice. Te so morale letos ostati doma, saj so na igrah zelo strogi zdravstveni ukrepi zaradi koronavirusa.

Preberite tudi: To so lepotice, ki jih ljubijo naši košarkarji! >>KLIKNITE TUKAJ<<.

Košarkar, ki najbolj polni slovenske in tuje medije pa je zagotovo Luka Dončić. Kljub več kot 6 milijonom sledilcev na družbenem omrežju Instagram, ga na omrežju ni sram izkazati svoje naklonjenosti srčni izbranki Anamariji Goltes. Ta med ali po vsaki tekmi na družbenem omrežju pokaže, da navija za slovensko reprezentanco in da spodbuja svojega partnerja. Pred dnevi je celo zapisala, da "ji manjka njegova prisotnost". Včeraj pa je po veliki zmagi nad Nemčijo objavila njegovo fotografijo s parketa, ga označila in ob njegovem imeni pripela še tri sličice obraza s srčki namesto oči in tremi sličicami srčkov. 

Foto: Instagram - Anamaria Goltes, Luka Dončić

Tudi Luka pa je javno izrazil svoje navdušenje nad izbranko, saj je na svojih zgodbah objavil njeno modno fotografijo, na kateri pozira v športnih supergah znamke Nike, Luka je ravno s to znamko obdaril tudi svoje soigralce, več o tem si preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<. Ob fotografiji pa je enako pripel tri sličice obrazov s srčki namesto oči in simbolom za ogenj. Objavo pa je Anamaria kasneje tudi delila na svojem profilu. 

Foto: Instagram - Anamaria Goltes, Luka Dončić

Veseli smo, da njuna ljubezen še vedno živi. Zagotovo pa oba komaj čakata, da si bosta lahko po koncu iger privoščila nekaj oddiha na Hrvaškem, kjer se je tudi začelo njuno razmerje.