mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igor Kojić po novici o ločitvi objavil zgovorno fotografijo

24. 8. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
severina, igor-kojić

Severina in Igor Kojić foto: Instagram

Severina in Igor sta sklenila, da ločitve ne bosta komentirala, je pa slednji objavil fotografijo, ki opisuje njegove občutke.

Pred dnevi je v javnosti odjeknila uradna vest o ločitvi hrvaške pevke Severine in 15 let mlajšega Igorja Kojića. Novico so sprva objavili srbski mediji, nato pa je pevka ločitev potrdila za hrvaški medij Jutranji list. V sporočilu za javnost je zapisala, da sta odločitev o ločitvi sprejela skupaj, sporazumno in je ne bosta komentirala, tako kot nista komentirala dejstva, da nisva več skupaj. »Moje posvečanje sinu in boju za skrbništvu sta v fokusu zadnjih 20 mesecev. Igor je bil prekrasen partner, podpora in opora v težkem obdobju mojega življenja in mu želim vso srečo na tem svetu,« je zaključila pevka.

Igorjeva zgovorna objava foto: Instagram story

Pa Igor? Slednji izjave ni podal, je pa v zgodbi na Instagramu objavil zgovorno fotografijo, ki bi lahko ponazarjala njegove občutke ob zaključenem obdobju. Igor je namreč objavil posnetek svoje sence, ki prikazuje silhueto z nad glavo iztegnjeno roko in dlanjo stisnjeno v pest. Fotografijo je pospremil z glasbeno podlago pesmi Queenov: I wan't to break free.

prejšnji članek
Ta čeden parček se bo boril na Kmetiji
Resničnostni šovi
Ta čeden parček se bo boril na Kmetiji
naslednji članek
Hana pokazala obraz po novih estetskih popravkih
Svet slavnih
Hana pokazala obraz po novih estetskih popravkih
#nasazenazenska
nasazenazenska