Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nini Savnik dvorijo fantje iz vseh vetrov

4. 9. 2021; 11.00
Avtor: Revija Lady
NINA SAVNIK

Nina Savnik foto: POP TV

Nini Savnik po šovu Sanjski moški še zdaleč ni dolgač. Da je temu tako, gre pripisati zlasti pogumnim fantom, med katerimi so tudi taki, ki so pripravljeni prevoziti veliko kilometrov, da bi jo spoznali.

Nino Savnik smo spoznali kot tekmovalko v oddaji Sanjski moški, ko je  malo hudomušno pripomnila, da bo v primeru neuspeha odšla med nune.  A ta dan očitno za Nino še ni prišel, ali kot smeje se pravi, jo malo skrbi,  da bi jo tudi tam zavrnili. Življenje se ji je po oddaji spremenilo ravno toliko,  kolikor je dovolila sama. Zgodila so se nova poznanstva, dogaja pa se tudi, da jo  ljudje na ulici prepoznajo, včasih tudi fotografirajo na skrivaj, kar se Nini zdi nadvse smešno, saj prošnje za fotografijo še ni zavrnila.

Je pa bila prisiljena zavrniti  kar nekaj kandidatov, ki so ji po oddaji pisali prek družbenih omrežij. Fantje so  tam poskrbeli za pravo norišnico, se rada pošali. Veliko pogumnih mladeničev  se je našlo, presenečena pa je bila, da se še vedno najdejo takšni, ki so pogumni  tudi v živo. V zadnjih nekaj mesecih so nekateri za to, da jo spoznajo, prevozili  kar konkretno kilometrino. Čeprav še ni našla gospoda pravega, upanje v ljubezen ostaja. Kljub temu da se je šopki na porokah izogibajo v velikem loku, Nina  verjame, da je »bolje biti srečen in sam kot nesrečen v dvoje«.

prejšnji članek
Beyoncé praznuje 40. rojstni dan
Svet slavnih
Beyoncé praznuje 40. rojstni dan
naslednji članek
Domen Valič se punc boji samo v serijah
Svet slavnih
Domen Valič se punc boji samo v serijah