Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Marijan in Patty po poroki deležna napadov

6. 9. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Marijan in Patty foto: RTL

Marijan in Patty nista tratila časa, poročila sta se po snemanju šova Ljubezen na vasi. Kaj pa se z njima dogaja danes?

Najstarejši udeleženec 13. sezone šova Ljubezen na vasi Marijan Cerovac in Tajka Patty sta se poročila konec meseca maja, takoj po snemanju resničnostne oddaje. »To mi je četrti zakon, počutim pa se, kot da bi bil prvi, saj je Patty resnično ujela moje srce,« je za RTL dejal Marijan in dodal, da mi je kamen padel iz srca. Na poroko sta povabila voditeljico Anito Martinović, kar je vznejevoljilo zlasti Bahro, ki se ji je zdelo, da bi lahko na slavje povabila tudi kandidatke iz šova.

Marijan in Patty foto: RTL

Po poroki sta zakonca sklenila izkoristiti prepoznavnost, na TikToku sta namreč pričela objavljati ljubeče utrinke iz zasebnega življenja. Spletni uporabniki nad videnim niso bili navdušeni, kar so izražali s komentarji, ki so močno žalili Patty. Marijan ob spletnem nasilju ni ostal brezbrižen, 71-letnik se je namreč zelo razjezil in se lotil pisanja komentarjev, ki so povsem šokirali spletno publiko.

»Ne morem verjeti gospod Marijan, da ste padli tako nizko in da pišete tako grde komentarje. Imate zelo grob besedni zaklad,« mu je sporočila gledalka, ki pa ji je 71-letnik odvrnil, da samo vrača to, kar s soprogo prejemata.

Zlobni komentarji pa seveda niso vplivali na njuno ljubezen, parček namreč uživa po svoje in se ne ozira na to, kaj si o njima mislijo drugi.

prejšnji članek
Kmetija: Mlado dekle šokiralo s samozavestnim nastopom
Resničnostni šovi
Kmetija: Mlado dekle šokiralo s samozavestnim nastopom
naslednji članek
Horoskop: Skrivnosti bodo okrepile optimizem
Horoskop
Horoskop: Skrivnosti bodo okrepile optimizem
#obraziavenija
obraziavenija