Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Oljo napovedali kot atrakcijo, sledilo veliko presenečenje

8. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
olja

Olja Einfalt Mihovilović foto: Pink TV

Oljo so ob vstopu v srbski šov Zadruga označili kot najbolj kontroverzno tekmovalko. Pozornost je sprva pritegnila z likom vampirke, ko pa se je šov pričel, je sledil preobrat …

Olja Einfalt, ki ste jo slovenski gledalci spoznali v 13. sezoni šova Ljubezen na vasi, je konec minulega tedna vstopila v 5. sezono srbskega šova Zadruga. Voditeljica jo je gledalcem predstavila kot eno izmed najbolj kontroverznih tekmovalk, saj je 58-letnica sklenila nastopiti v vlogi že znanega lika, splitske vampirke. Olja je s seboj v studio prinesla umetno kačo in bič ter poudarila, da bo spila kri tistim, ki je ne bodo poslušali.

A Olja v hišo ni vstopila z namenom, da bi pritegnila pozornost z netenjem neprimernih situacij. Že prvi dan je tekom nesoglasja z znano tekmovalko skušala mirno in kulturno pojasniti, da se ne namerava posluževati žaljivk in se zapletati spore. Poudarila je, da se ji zdi spoštljiv odnos primeren ne glede na to, kje se nahajajo, verjame pa tudi, da lahko s kreativnostjo poskrbijo za zabaven program, ne pa z neprimernim vedenjem. S slednjim se njena glasna sogovornica ni strinjala, Olja pa je po jasnem sporočilu prenehala s pojasnjevanjem, saj je uvidela, da slednje ob prostaškem dialogu sogovornice niti nima smisla.

Bo Olji uspelo poskrbeti za zabavo na drugačen, pozitiven način ali si je glede na sloves Zadruge zastavila previsok cilj?

prejšnji članek
Melani in Blaž spet skupaj
Svet slavnih
Melani in Blaž spet skupaj
naslednji članek
Kmetija: Skrita zgodba razkriva drugo plat napadalne Nike
Resničnostni šovi
Kmetija: Skrita zgodba razkriva drugo plat napadalne Nike