Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Na kmetiji še dva para in babica tekmovalke?

12. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija-2021

Kmetija 2021 foto: POP TV

Se med tekmovalci res skriva še več skrivnosti?

Anže Ipavic razkritja drugega para, Line in Aljaža, ni prenesel tako mimobežno, kot ostali člani družine. Dejstvo, da sta tekmovalca več kot odlično opravila skrito nalogo, je v njem zanetilo iskre sumničenja in rojevanje številnih vprašanj, kaj vse so sotekmovalci še sposobni prikriti. Umaknjen v samoto narave se je tako prepustil občutkom, da nič ni tako, kot je videti.

»Jaz se počutim, kot da mi bo glava eksplodirala, kot da mi bo prsi razgnalo. Ko sem izvedel, da sta onadva imela to skrivnost, sem bil šokiran. Zdi se mi, da sem izpadel kot osel, saj sta Aljaž in Lina tako dobro skrivala svoje razmerje, da sta s svojo igro in prekaljenostjo bila preprosto eden ali dva nivoja nad drugimi ljudmi,« je v izjavi pojasnil Anže in nadaljeval, da ga je dogodek spodbudil, da je pričel sestavljati, kaj vse bi se še lahko skrivalo med člani družine.

Anže Ipavic foto: POP TV, edit: njena.si

»Videl sem stvari … od Gina in Tjaše, ki so mi preprosto povedale, da sta par od prej, najbolj verjetno. Zgolj s pogledom in tem, da sem začel postavljati vprašanja, so se mi začele v glavi zlagati stvari skupaj. Jaz mislim, da sta Ambrož in Romana par. Jaz sumim, da je Majda babica od Line. Ena stvar, ki pa sem jo znova odkril na kmetiji, na svoje lastno presenečenje, pa je, da vem, zagotovo vem, da nič ne vem,« pa je po puhtenju bujne domišljije sklenil Anže.

Skrivnosti kmetije?

Skrivnosti kmetije? foto: POP TV, edit: njena.si

prejšnji članek
Sanjski Polona in Nina vstopata v Kmetijo
Resničnostni šovi
Sanjski Polona in Nina vstopata v Kmetijo
naslednji članek
Horoskop: Usmerite se v poslovne spremembe
Horoskop
Horoskop: Usmerite se v poslovne spremembe
#obraziavenija
obraziavenija