Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talenti: Žiranti zavrnili Luko Basija

12. 9. 2021; 08.00
Avtor: Lady
LUKA BASI-3

Luka Basi foto: Neo Visuals

Na male ekrane se vrača oddaja Slovenija ima talent, ki je v zadnjih letih ustvarila številne talente. Številne pa je zavrnila že na avdicijah. Med drugim tudi Luko Basija ...

Danes izjemno popularni pevec Luka Basi je svojo srečo prvič preizkusil v četrti sezoni šova talentov, takrat še pod imenom Matej Prikeržnik. Nastopil je skupaj z Rokom Piletičem, a se jima ni uspelo uvrstiti v polfinalne oddaje. Luka Basi je na talentih svojo srečo preizkusil sicer še dvakrat, leta 2011 in leta 2016, a se mu tudi kot solistu ni uspelo uvrstiti v polfinale oddaje. Se mu je pa po letu 2016 odprla solistična kariera in danes velja za prodajni hit doma in na Hrvaškem.

Priljubljena brata Rok in Anej Piletič, ki ustvarjata pod imenom BQL, sta se v televizijski šov prijavila ločeno. Starejši Rok se je v oddaji preizkusil dvakrat zapored, a vsakič brez večjega uspeha. Mlajši brat Anej pa se je Sloveniji predstavil v tretji sezoni šova, ko je sicer prišel v finale, a se tam ni uvrstil na vidno mesto. Danes Rok in Anej veljata za enega najbolj popularnih duetov pri nas.

prejšnji članek
Horoskop: Ohranite harmonijo v sebi
Horoskop
Horoskop: Ohranite harmonijo v sebi
naslednji članek
Neda Uraden: Zdravja ne bi žrtvovala zaradi lepote
Svet slavnih
Neda Uraden: Zdravja ne bi žrtvovala zaradi lepote
#nasazenazenska
nasazenazenska