900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Druga plat življenja zapuščene Marie

16. 9. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
1_Maria_Arko

Maria Arko foto: Ana Gregorič

Mariini otroci so že odrasli in odšli v svet. Po bolečem partnerskem razmerju je ostala brez bližnjih, sorodniki in krajani so ji obrnili hrbet. Da se bo pojavila v šovu Kmetija, ni vedel nihče. Preverite, kdo je pravzaprav gospa Arko, morda boste presenečeni ...

Maria Arko iz Ribnice dobro pozna okus razočaranja in žalosti. Na Kmetijo je stopila z močno željo po svežem vetru v jadrih in upanju na boljše, lepše življenje. Čeprav je na posestvu skušala obrniti nov list in stkati nove vezi, se ji je znova pripetilo to, kar je okusila v zunanjem svetu. Kmetje so jo ocenili drugače, kot se vidi sama, kljub prijazni in spoštljivi komunikaciji se energijsko ni uspešno povezala s sotekmovalci.

Maria Arko foto: POP TV

Čeprav ji očitajo, da ne zna poprijeti za delo, se lahko prepričate, da je Maria v resnici zelo spretna in kreativna oseba. Veste, kakšen je njen poklic? »Moja služba je dinamična.  Veliko sem med ljudmi in na terenu, čeprav je glavno delo opravljeno za računalnikom. Sem namreč oblikovalka, svetovalka in urejevalka domov,« pojasnjuje lastnica podjetja Arko, ki se ukvarja z grafičnimi in oblikovalskimi storitvami.

Poglejte si, kakšne preobrazbe doma nastajajo izpod njenih prstov …

prejšnji članek
Horoskop: Nemirni boste v vseh pogledih
Horoskop
Horoskop: Nemirni boste v vseh pogledih
naslednji članek
Katero oddajo Slovenci trenutno najbolj gledamo?
Resničnostni šovi
Katero oddajo Slovenci trenutno najbolj gledamo?
#nasazenazenska
nasazenazenska