sabine nessa Svet24.si

"Čudovito mlado žensko" je v parku pričakala ...

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

sonja-plešnar Njena.si

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Sanjski Goran: Spet v spletnem boju z bivšo
| K.M.

Sanjski Goran: Spet v spletnem boju z bivšo

Goran in Claudia, Instagram

Na družbenih omrežju Goran Jurenec in Claudia Lucia po koncu razmerja podajata različne izjave. Podobna zgodba kot po koncu razmerja s Hano. Njegova bivša: "Mojega imena ne povezujte več s to osebo."

O tem, ali je hrvaški sanjski moški Goran Jurenec spet samski se je ugibalo že na začetku poletja. Sredi junija sta namreč s Claudio čez noč izbrisala skupne fotografije z družbenih omrežij in prenehala s skupnimi objavami, videoposnetki, objavami v živo ... Goran je takrat svojim sledilcem obljubil, da bo vse pojasnil čez nekaj dni, a so od takrat minili že trije meseci.

Kot je zdaj na kratko pojasnila njegova tudi uradno bivša srčna izbranka Claudia Lucia Pioch sta zadnje mesece svoje razmerje poizkušala rešiti, a se stvari niso odvile v to smer. "Pozdravljeni, kot ste očitno opazili, z Goranom nisva več par. Najino razmerje sva poizkušala rešiti vse do njegovega odhoda na Hrvaško. Videvala sva se, a zgodilo se je preveč stvari na obeh straneh. Želim mu vse najboljše, ampak vas prosim, da mojega imena ne povezujete več s to osebo," je zapisala na družbenem omrežju. 

Kmalu za njo se je na družbenem omrežju oglasil tudi Goran. Ta pa je zapisal, zanimivo, drugačno zgodbo. "Da pojasnim, Claudia in jaz nisva skupaj od 9. junija 2021. Nisva poizkušala obnoviti razmerja, kot je dotična napisala. Hvala."

Claudia pa se je na to odzvala z besedami: "Kakorkoli že, želim vam lep večer."

Foto: Pop TV - Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec

Ravno včeraj smo na našem portalu pisali o tem, da je Goran zapustil Berlin in da uživa v Zadru. Ob tem je še zapisal, da je njegovo srce na prvem mestu. Več o tem pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<. S tem pa je očitno tudi uradno prekinil s Claudio. 

Spomnimo: Goran in Claudia sta bila v razmerju preden se je Goran udeležil hrvaškega Sanjskega moškega. V šovu je spoznal Hano, s katero sta bila kar nekaj časa v razmerju, ki se je končalo v začetku leta. Takoj, Hana namiguje, da že prej, je spet obudil razmerje z nekdanjo izbranko, ki pa očitno ni trajalo dolgo.