klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?

16. 9. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
hana

Hana in Goran foto: RTL

Le dan po tem, ko je Goran uradno potrdil, da je prekinil s Claudio, so v javnost prišle sveže fotografije s Hano Rodić. Sta spet obudila ljubezen?

Hrvaška revija Story.hr je ekskluzivno objavila skupne fotografije Hane Rodić in Gorana Jureneca, nekdanjega para iz hrvaškega šova Sanjski moški (Gospodin savršeni). Goran in Hana sta razmerje prekinila v začetku leta. Hana se je vrnila na Hrvaško, Goran pa se je zapletel z nekdanjim dekletom Claudio Lucio.

Fotografije si lahko ogledate TUKAJ >>KLIKNITE<<

Po koncu razmerja sta se Goran in Hana podala v pravi spletni spopad z obtožbami in trditvami o lažeh en drugega, le dan potem, ko je Goran javno potrdil, da se je junija končalo njegovo razmerje s Claudio, pa je spet ujet s Hano. 

"Z Goranom sva šla na pogovor, da rešiva nekatere stvari od prej. Slišala sva se in se dogovorila, da se bova videla v živo. Šla sva v Samobor, da ni ravno središče Zagreba pa vseeno ... Šla sva rešiti stvari kot odrasle osebe, da ni slabe krvi," je za omenjeni medij povedala Hana.

Goran svojih razmerij sicer več kot očitno ne more končati na lep način. Potem ko je Claudia včeraj trdila, da sta vse do njegove vrnitve na Hrvaško poskušala rešiti razmerje, je Goran kmalu zatem njeno trditev zanikal. Več o tem pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Je to znak, da bosta Goran in Hana spet obudila svojo ljubezen? Hana je za revijo Story.hr zatrdila, da je zaenkrat še prehitro, a da se nikoli ne ve. Tokrat pa na medije vsaj nista jezna, ker so ju "odkrili", saj sta zgodbo medija oba delila na svojih družbenih omrežjih. 

prejšnji članek
RTV Slovenija pojasnjuje, zakaj Rok Ferengja ni pel na popevki
Svet slavnih
RTV Slovenija pojasnjuje, zakaj Rok Ferengja ni pel na popevki
naslednji članek
Tanja Žagar po porodu navdušuje takole
Svet slavnih
Tanja Žagar po porodu navdušuje takole