alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?
| K.M.

Sanjski moški: Goran in Hana spet skupaj!?

Hana in Goran, RTL

Le dan po tem, ko je Goran uradno potrdil, da je prekinil s Claudio, so v javnost prišle sveže fotografije s Hano Rodić. Sta spet obudila ljubezen?

Hrvaška revija Story.hr je ekskluzivno objavila skupne fotografije Hane Rodić in Gorana Jureneca, nekdanjega para iz hrvaškega šova Sanjski moški (Gospodin savršeni). Goran in Hana sta razmerje prekinila v začetku leta. Hana se je vrnila na Hrvaško, Goran pa se je zapletel z nekdanjim dekletom Claudio Lucio.

Fotografije si lahko ogledate TUKAJ >>KLIKNITE<<

Po koncu razmerja sta se Goran in Hana podala v pravi spletni spopad z obtožbami in trditvami o lažeh en drugega, le dan potem, ko je Goran javno potrdil, da se je junija končalo njegovo razmerje s Claudio, pa je spet ujet s Hano. 

"Z Goranom sva šla na pogovor, da rešiva nekatere stvari od prej. Slišala sva se in se dogovorila, da se bova videla v živo. Šla sva v Samobor, da ni ravno središče Zagreba pa vseeno ... Šla sva rešiti stvari kot odrasle osebe, da ni slabe krvi," je za omenjeni medij povedala Hana.

Goran svojih razmerij sicer več kot očitno ne more končati na lep način. Potem ko je Claudia včeraj trdila, da sta vse do njegove vrnitve na Hrvaško poskušala rešiti razmerje, je Goran kmalu zatem njeno trditev zanikal. Več o tem pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Je to znak, da bosta Goran in Hana spet obudila svojo ljubezen? Hana je za revijo Story.hr zatrdila, da je zaenkrat še prehitro, a da se nikoli ne ve. Tokrat pa na medije vsaj nista jezna, ker so ju "odkrili", saj sta zgodbo medija oba delila na svojih družbenih omrežjih.