GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Horoskop: ne pretiravajte z naklonjenostjo

17. 9. 2021; 08.31
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
horoskop

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Bodite pripravljeni na prihajajoč vikend in preverite, kaj pravijo zvezde!

Oven
Uredite se glede na svoje razpoloženje, saj bodo spremembe v videzu požele uspeh in naklonjenost javnosti, da boste uspešni tudi v stvareh, ki vam ne ležijo najbolj.

Bik
V službi ne pretiravajte z naklonjenostjo do nasprotnega spola, da tudi tu ne zanetite strasti. Usoda vas bo presenečala na vsakem koraku. Sprostitev vam bo dobro dela.

Dvojčka
Kreativni boste in sreča vas bo spremljala,. To vam bo dalo poguma za nadaljnje komuniciranje, da se ne boste več skrivali v množici, temveč se jasno izpostavili.

Rak
Sledite Usodi, ki bo imela nenavadne preobrate za vas, še posebej, če si želite sprememb v poslovni smeri. Ne razlagajte vsega doma, saj bodo težko sprejeli.

Lev


Predali se boste novim občutkom in začeli s spremembami, ki jih že dolgo načrtujete.
Moč se vam bo avtomatsko aktivirala. To vam bo dalo dodatnega poguma za naprej.

Devica
Pomirjeni boste s sabo in svojim delovanjem ter tako delovali tudi navzven, kjer boste poželi pozitivne reakcije. Z umirjenostjo boste pozitivno vplivali na vse.

Tehtnica
Imeli boste precej energije, ki pa jo boste preudarno razporejali, tako da ne bo več možnosti izgorelosti. Potrpežljivi boste do vseh, saj ne boste želeli ustvarjati reakcij.

Škorpijon
Kreativni boste in novi pogledi na lastno življenje vam bodo spodbudili moč in željo po spremembi. Vsepovsod boste skali podporo: pri prijateljih in znancih oz. javnosti.

Strelec


Nič vam ne bo težko, radi bi sebi in drugim dokazali, da se lahko stvari hitro uredijo. Sprostite se in dovolite, da se vse začenja spreminjati, da tudi drugi poskrbijo za vas.

Kozorog
Zavedajte se, da potrebujete tudi sodelujoče na svoji strani, če želite vse izpeljati tako, kot ste načrtovali. Imate podporo usode za dobre premike in realizacijo idej.

Vodnar
Aktivirali se boste za poslovne spremembe na dolgi rok in pri tem morali ali odpotovati na daljše potovanje ali pa se vključiti na posebno izobraževanje.

Ribi
Lahko, da boste dobili zanimiv obisk ali se lotili kreativnosti na nov način. Karkoli bo, bo javnost sprejela z odprtimi rokami, zato se prenehajte obremenjevati vnaprej.


prejšnji članek
Kerem Bürsin (Ko potrka ljubezen) se nahaja v Italiji
Svet slavnih
Kerem Bürsin (Ko potrka ljubezen) se nahaja v Italiji
naslednji članek
Kmetija? Polona in Nina nista v najboljših odnosih?
Resničnostni šovi
Kmetija? Polona in Nina nista v najboljših odnosih?
#nasazenazenska
nasazenazenska