Königs Wusterhausen Svet24.si

Panični oče zaradi covidnega potrdila sredi ...

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

iza-login Necenzurirano

Tudi kralj banan financira Janševo televizijo

Alfi Nipič Odkrito.si

EKSKLUZIVNO: Alfi Nipič: "Tega ne privoščim ...

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

Zaradi groznih laži novi škandal v Ljubezen na vasi
| V.M.

Zaradi groznih laži novi škandal v Ljubezen na vasi

Ante Čelić, RTL

Tudi novo sezono hrvaškega šova Ljubezen na vasi je zaznamoval škandal. Produkcija je izločila kandidata, za katerega se je izkazalo, da jim je natrosil kup laži …

Produkciji šova ljubezen na vasi je tokrat nevšečnosti povzročil 24-letni Ante Čelić, ki je v predstavitvi nemudoma pritegnil pozornost s srce parajočo življenjsko zgodbo. Dejal je, da ga je mati zapustila, ko je štel 13 let in da vse od tedaj nimata stikov. »To se ne more oprostiti, to si niti ne zasluži opravičila,« je skrušen povzel svoje občutke in tekom pripovedi pojasnil, da je samski fant, ki si želi ustvariti lastno družino.

Foto: RTL - Ante Čelić

Nevšečnosti so izbruhnile, ko se je njegov predstavitveni video pričel vrteti na televiziji. Najprej se je produkciji javilo dekle, s katero ima otroka, nato pa še mati, ki je povsem ogorčena nad navedbami, da ga je zapustila. Kot je pojasnila, imata redne stike in odnos, ki je povsem običajen za mamo in sina, kar je podkrepila s fotografijami.

»Glede na to, da je Ante lagal produkciji, ne moremo nadaljevati s sodelovanjem, saj zgodbe ne moremo graditi na takih temeljih. Upamo, da bo Ante čas, ki bi ga namenil za snemanje šova, izkoristil za izboljševanje odnosov znotraj družinskega kroga ter da se bo posvetil svojim otrokom,« je za častnik Slobodna Dalmacija dejala producentka šova Marija Jelena Zen.