favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zaradi groznih laži novi škandal v Ljubezen na vasi

19. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
ante-čelić

Ante Čelić foto: RTL

Tudi novo sezono hrvaškega šova Ljubezen na vasi je zaznamoval škandal. Produkcija je izločila kandidata, za katerega se je izkazalo, da jim je natrosil kup laži …

Produkciji šova ljubezen na vasi je tokrat nevšečnosti povzročil 24-letni Ante Čelić, ki je v predstavitvi nemudoma pritegnil pozornost s srce parajočo življenjsko zgodbo. Dejal je, da ga je mati zapustila, ko je štel 13 let in da vse od tedaj nimata stikov. »To se ne more oprostiti, to si niti ne zasluži opravičila,« je skrušen povzel svoje občutke in tekom pripovedi pojasnil, da je samski fant, ki si želi ustvariti lastno družino.

Ante Čelić foto: RTL

Nevšečnosti so izbruhnile, ko se je njegov predstavitveni video pričel vrteti na televiziji. Najprej se je produkciji javilo dekle, s katero ima otroka, nato pa še mati, ki je povsem ogorčena nad navedbami, da ga je zapustila. Kot je pojasnila, imata redne stike in odnos, ki je povsem običajen za mamo in sina, kar je podkrepila s fotografijami.

»Glede na to, da je Ante lagal produkciji, ne moremo nadaljevati s sodelovanjem, saj zgodbe ne moremo graditi na takih temeljih. Upamo, da bo Ante čas, ki bi ga namenil za snemanje šova, izkoristil za izboljševanje odnosov znotraj družinskega kroga ter da se bo posvetil svojim otrokom,« je za častnik Slobodna Dalmacija dejala producentka šova Marija Jelena Zen.

prejšnji članek
Vesela novica za Nadiyo Bychkovo
Resničnostni šovi
Vesela novica za Nadiyo Bychkovo
naslednji članek
Horoskop: Samozavest se vam bo okrepila
Horoskop
Horoskop: Samozavest se vam bo okrepila
#obraziavenija
obraziavenija