Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Indira Ekić je napovedala nov boj kilogramom

18. 9. 2021; 09.00
Avtor: A.C. / revija Lady
Hitri in drzni 9 3

Vizažistka Indira Ekić si je film ogledala s partnerjem Maticem Kolencem. foto: Anže Krže

Indira Ekić priznava, da so se kilogrami vrnili, in je že zavihala rokave, da se jih spet znebi. Matic je njena sorodna duša in partner, ki jo podpira pri vsem.

Indira Ekić je bila pred štirimi leti v šovu o hujšanju velika zmagovalka, saj ji je uspel sanjski  dosežek, ko je izgubljene kilograme merila v desetinah. Šov pa ji je dal tudi ljubezen, postavnega osebnega trenerja Matica, s katerim sta kljub močnim značajem še vedno nerazdružljiva.  »Pandemija pa je bila zame hudič. Nenadoma sem bila doma, v trenirki, vse je bilo zaprto, izpuščala  sem vadbe in bila lačna. Tako so se kilogrami začeli nabirati,«  iskreno pove Indira in doda, da ne ve, koliko jih je pridobila. A  kar nekaj, glede na to, da ji polovica oblačil ni več prav.

indira ekić foto: revija zvezde

Tokrat  se je odločila ukrepati veliko prej, preden bi bilo prepozno.  Matic jo je sicer opozarjal, da se kilogrami hitro vrnejo, če ne bo  aktivna, a je malo po žensko trmoglavila, na koncu pa morala  priznati, da je imel prav. »Ko sem prišla iz šova, mi je šel s temi  opozorili malo na živce, na treningih sva se tudi sprla, saj imava  oba močna značaja. Čeprav sem se mu upirala in izmikala, sem  na koncu dala trmo na stran in zdaj spet z veseljem treniram.  Kilograma ali dveh ni težko izgubiti, ko pa jih moraš deset ali  več, imaš veliko težavo. Doma nimam tehtnice, a vidim, da sem  na pravi poti, saj se spet bolje počutim, imam več energije za  delo in veselja do življenja,« pravi Indira, ki ji ni težko vsak  drugi dan vstati ob šestih, da je ob sedmih že v fitnesu, nato  sledi tuširanje in zajtrk, ob devetih pa je že polna energije in  pripravljena na nov dan.

prejšnji članek
Se Julija Kramar vrača na odre?
Svet slavnih
Se Julija Kramar vrača na odre?
naslednji članek
Kmetija: Drugi obraz 21-letnega Aljaža
Resničnostni šovi
Kmetija: Drugi obraz 21-letnega Aljaža
#obraziavenija
obraziavenija