klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani obrazi

20. 9. 2021; 06.00
Avtor: V.M.
metka

Metka Šeškar se je poslovila foto: POP TV

Prijavili so se, da bi se potegovali za kandidate, ki so jih videli v predstavitveni oddaji. Njihova pot se je tokrat precej hitreje končala.

V 3. oddaji šova Ljubezen po domače so se morali junaki podeželja odločiti, katere kandidate bodo vzeli s seboj na posestvo. Spoznavni zmenki so privedli do zaključkov, ki jih morda niste pričakovali.

Milan Podgornik se je sklenil posloviti od lanskoletne junakinje šova Metke Šeškar, saj je ocenil, da ni takšna, kot je bila v lanski oddaji.

Tudi Metka Krajnc se je poslovila od lanskoletnega udeleženca Boštjana Melanška, ki je sicer upal, da bo lahko z njo delil skrivnosti borilne veščine, s katero se ukvarja dve desetletji.

Pa simpatični David Kručič? Slednji je vrtnico slovesa namenil Oksani Lukich, ki smo jo leta 2018 spremljali na posestvu Mihaela Kasaša.

Poslovili so se Oksana, Boštjan, Metka, Nana in Sean. foto: POP TV

Mitja Rus je imel med dekleti dve kandidatki, ki nista neznanki. Za slovo se je kar sama od sebe odločila stara znanka šova Nana Kotnik.

Tudi Mihaela Krajnc se je sklenila posloviti od kandidata željnega pozornosti, na posestvo tako ni vzela neutrudnega imitatorja Seana Osterca.

Je pa za presenečenje poskrbela voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je naznanila, da se Miroslavu Koširju ne bo potrebno posloviti od nobene dame. 71-letnik bo tako poleg Julijane in Jožefe na posestvo vzel še dobro znani Joži Lesiček in Ireno Drozg.

prejšnji članek
Voditeljica Kmetije pokazala umetnico iz zakulisja
Resničnostni šovi
Voditeljica Kmetije pokazala umetnico iz zakulisja
naslednji članek
Umrla avtorica hita Dodirni mi kolena
Zdravje
Umrla avtorica hita Dodirni mi kolena