alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani obrazi
| V.M.

Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani obrazi

Metka Šeškar se je poslovila, POP TV

Prijavili so se, da bi se potegovali za kandidate, ki so jih videli v predstavitveni oddaji. Njihova pot se je tokrat precej hitreje končala.

V 3. oddaji šova Ljubezen po domače so se morali junaki podeželja odločiti, katere kandidate bodo vzeli s seboj na posestvo. Spoznavni zmenki so privedli do zaključkov, ki jih morda niste pričakovali.

Milan Podgornik se je sklenil posloviti od lanskoletne junakinje šova Metke Šeškar, saj je ocenil, da ni takšna, kot je bila v lanski oddaji.

Tudi Metka Krajnc se je poslovila od lanskoletnega udeleženca Boštjana Melanška, ki je sicer upal, da bo lahko z njo delil skrivnosti borilne veščine, s katero se ukvarja dve desetletji.

Pa simpatični David Kručič? Slednji je vrtnico slovesa namenil Oksani Lukich, ki smo jo leta 2018 spremljali na posestvu Mihaela Kasaša.

Foto: POP TV - Poslovili so se Oksana, Boštjan, Metka, Nana in Sean.

Mitja Rus je imel med dekleti dve kandidatki, ki nista neznanki. Za slovo se je kar sama od sebe odločila stara znanka šova Nana Kotnik.

Tudi Mihaela Krajnc se je sklenila posloviti od kandidata željnega pozornosti, na posestvo tako ni vzela neutrudnega imitatorja Seana Osterca.

Je pa za presenečenje poskrbela voditeljica Tanja Postružnik Koren, ki je naznanila, da se Miroslavu Koširju ne bo potrebno posloviti od nobene dame. 71-letnik bo tako poleg Julijane in Jožefe na posestvo vzel še dobro znani Joži Lesiček in Ireno Drozg.