Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Goran o srečanju s Hano: Bilo je celo predobro

21. 9. 2021; 09.00
Avtor: V.M.
hana-in-goran

Hana in Goran foto: RTL

Življenje hrvaškega Sanjskega moškega Gorana Jurenca je zelo razburljivo. Po javni potrditvi razhoda s Claudio je sledilo srečanje s Hano, ki je kot kaže znova premešalo karte.

Goran Jurenec je sicer po srečanju s Hano za 24sata podal izjavo, da zaradi pogovora v Samoborju še nista par, je bil pa nekoliko bolj zgovoren med odgovarjanjem na vprašanja spletne publike.

»Po vsem, kar se je zgodilo, sva se želela s Hano pogovoriti kot odrasla človeka. Bilo je veliko stvari, ki sva jih želela rešiti. Ko sva se videla, sva se zelo lepo pogovorila, ob čemer sva bila oba prijetno presenečena,« je pojasnil Goran in dodal, da je bilo vse skupaj celo predobro.

Goran Jurenec foto: Revija Zvezde

Kaj torej to pomeni? Bo Goran za dalj časa ostal na Hrvaškem? »Iskreno trenutno o tem ne razmišljam. Snemanje in ena vloga me namreč za enkrat vežejo na Berlin. Kaj pa bo prinesla prihodnost, bomo videli. Korak za korakom,« je radovednim sledilcem razložil Goran, ki je v teh dneh precej utrujen, saj je nenehno na poti. »Po tednu dni na Hrvaškem, sem letel na snemanje na Kanarske otoke, zdaj sem na kratko v Barceloni, nato pa že letim na drugo snemanje. Zadnjih šest dni sem tako spal samo po 3 do 4 ure dnevno. A saj smo še mladi, tako da kar gre …«

prejšnji članek
Mihaelo šokiral Uroš z Metelkove
Resničnostni šovi
Mihaelo šokiral Uroš z Metelkove
naslednji članek
Režiser Mitja Okorn ustvaril dokumentarni film Covid-19
Zdravje
Režiser Mitja Okorn ustvaril dokumentarni film Covid-19