alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

pogacar Ekipa24.si

UF, KAKŠNA ZVERINA! Tadej Pogačar kot ga še ...

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš -  izbira je tvoja
| V.M.

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - izbira je tvoja

Sonja Plešnar, Voyo

Sonja Plešnar, ki je pritegnila pozornost v šovu Ljubezen po domače, je deležna zelo žaljivega odziva spletnih komentatorjev. Slednjim sporoča, da je niso zlomili, še več, s spletnim nasiljem se namerava soočiti na nekoliko drugačen način.

Sonja Plešnar se je zaradi sodelovanja v šovu Ljubezen po domače znašla v središču pozornosti. Gledalci so se hipoma obregnili ob njen videz, številni so denimo na spletu strastno izražali svoje mnenje in glasno pojasnjevali, kakšna se jim zdi. In kaj na prebrane komentarje poreče Sonja?

»Vem zakaj me ljudje obtožujejo da sem plastična. Če se od daleč pogledam ... Ja res je. Na teh slikah in mogoče nekaterih trenutkih snemanja delujem plastično in neresnično. Res, morda ne iz tega vašega opravljivega planeta. Mar nihče ne pomisli, da vsi ljudje, ki smo v javnosti, da morda imamo dušo in da smo krvavi pod kožo? Na moj videz imam dva konkretna in jasna odgovora. Kot prvo. Nisem plastična, edino, kar je plastično na meni, so moji podaljški, ki so umetni in slabe kvalitete. Moji lasje tako na trenutke izgledajo kot omelo in posledično delujem kot strašilo za ptice, še posebej, ker sem zelo vitka in mala kot vesoljček. Ta videz mi je 12 let bila krinka in zid med menoj in zunanjim svetom. Zaradi mojega videza sem vedno štrlela ven iz okolice. Nihče ni želel biti v moji družbi,« je na družbenem omrežju strnila pojasnilo Sonja in nadaljevala, da je njen videz dolga leta skrival njeno ranljivost, bolečino. Pojasnila je, da se je sama sebi zdela kot grdi raček, da pa se je veliko spremenilo, ko je postala del šova Ljubezen po domače.

Foto: POP TV - Sonja Plešnar

»Odprl mi je oči in dal veter v moja krila. Sedaj nimam več plastike na glavi in delujem bolj realno in tudi hvala vam in vašim zlobnim jezikom. Kljub temu sem vam hvaležna, saj ste mi pomagali, da se zazrem vase in začnem živeti novo življenje. Življenje belega laboda. Grda račka pa je samo še boleča slika moje žalostne preteklosti. Ki me, moram priznati, še vedno boli. Žal, a to je resnica. To je moj odgovor na vaše plastične možgane in misli,« je o trenutnem vplivu dogajanja povzela Plešnarjeva, ki se je sklenila intenzivneje posvetiti ozaveščanju o spletnem nasilju. Na spletu namreč načrtuje oblikovanje skupnosti, kjer bodo lahko žrtve delile svoje izkušnje, oblikovali pa bodo tudi nasvete za pomoč in tako drug drugemu nudili podporo v težkih trenutkih.