GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sonja Plešnar: Ali me ljubiš, ali sovražiš - izbira je tvoja

23. 9. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
sonja-plešnar

Sonja Plešnar foto: Voyo

Sonja Plešnar, ki je pritegnila pozornost v šovu Ljubezen po domače, je deležna zelo žaljivega odziva spletnih komentatorjev. Slednjim sporoča, da je niso zlomili, še več, s spletnim nasiljem se namerava soočiti na nekoliko drugačen način.

Sonja Plešnar se je zaradi sodelovanja v šovu Ljubezen po domače znašla v središču pozornosti. Gledalci so se hipoma obregnili ob njen videz, številni so denimo na spletu strastno izražali svoje mnenje in glasno pojasnjevali, kakšna se jim zdi. In kaj na prebrane komentarje poreče Sonja?

»Vem zakaj me ljudje obtožujejo da sem plastična. Če se od daleč pogledam ... Ja res je. Na teh slikah in mogoče nekaterih trenutkih snemanja delujem plastično in neresnično. Res, morda ne iz tega vašega opravljivega planeta. Mar nihče ne pomisli, da vsi ljudje, ki smo v javnosti, da morda imamo dušo in da smo krvavi pod kožo? Na moj videz imam dva konkretna in jasna odgovora. Kot prvo. Nisem plastična, edino, kar je plastično na meni, so moji podaljški, ki so umetni in slabe kvalitete. Moji lasje tako na trenutke izgledajo kot omelo in posledično delujem kot strašilo za ptice, še posebej, ker sem zelo vitka in mala kot vesoljček. Ta videz mi je 12 let bila krinka in zid med menoj in zunanjim svetom. Zaradi mojega videza sem vedno štrlela ven iz okolice. Nihče ni želel biti v moji družbi,« je na družbenem omrežju strnila pojasnilo Sonja in nadaljevala, da je njen videz dolga leta skrival njeno ranljivost, bolečino. Pojasnila je, da se je sama sebi zdela kot grdi raček, da pa se je veliko spremenilo, ko je postala del šova Ljubezen po domače.

Sonja Plešnar foto: POP TV

»Odprl mi je oči in dal veter v moja krila. Sedaj nimam več plastike na glavi in delujem bolj realno in tudi hvala vam in vašim zlobnim jezikom. Kljub temu sem vam hvaležna, saj ste mi pomagali, da se zazrem vase in začnem živeti novo življenje. Življenje belega laboda. Grda račka pa je samo še boleča slika moje žalostne preteklosti. Ki me, moram priznati, še vedno boli. Žal, a to je resnica. To je moj odgovor na vaše plastične možgane in misli,« je o trenutnem vplivu dogajanja povzela Plešnarjeva, ki se je sklenila intenzivneje posvetiti ozaveščanju o spletnem nasilju. Na spletu namreč načrtuje oblikovanje skupnosti, kjer bodo lahko žrtve delile svoje izkušnje, oblikovali pa bodo tudi nasvete za pomoč in tako drug drugemu nudili podporo v težkih trenutkih.

Sonja Plešnar

Sonja Plešnar foto: Voyo

prejšnji članek
Luka Košir nov prejemnik Michelinove zvezdice v Sloveniji
Kulinarika
Luka Košir nov prejemnik Michelinove zvezdice v Sloveniji
naslednji članek
Kmetija: na POP TV morali prekriti Polonino zadnjico
Resničnostni šovi
Kmetija: na POP TV morali prekriti Polonino zadnjico