Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

1709556859-172a8714-1709556621461
Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine "doping" za visoke dobičke zasebnikov.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nika in Dominik: Nič ni bilo resnično prikazano

26. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
Dominik Visočnik in Nika Belčić

Nika in Dominik foto: YouTube

Prva tekmovalca, ki sta zapustila letošnjo sezono Kmetije, sta nekaj tednov po prihodu domov obelodanila, kaj ju je zmotilo pri snemanju in prikazovanju prizorov na televiziji.

Nika in Dominik sta se že pred časom vrnila v vsakdanje življenje, sprva sta jo mahnila na Obalo, nato pa je napočil čas za delo. Sta si pa v minulih dneh vzela čas za gledalce Kmetije, posnela sta namreč video, tekom katerega sta odgovarjala na vprašanja, ki so jima jih zastavili na Instagramu. Parček je sproščeno klepetal o raznolikih temah, povedala sta denimo, da sta prejela tedensko plačilo in da Niki ni bilo všeč, kako je bilo vse skupaj prikazano na malih ekranih. Gledalci namreč ne vedo, da je v resnici delala ter da se ni samo kregala. Nika je na vprašanje o tem, koliko posnetega materiala je resničnega, odgovorila takole …

Dominik Visočnik in Nika Belčić foto: POP TV

»Ko sem gledala oddajo, me je marsikaj zmotilo, saj ni bilo nič prikazano tistega, kar sem jaz delala. Motilo me je sodelovanje s produkcijsko ekipo, prikazano pa ni bilo nič resnično. Dejstvo, da ni bilo nič resnično prikazano. Tudi skoraj nobena moja izjava, mogoče dve, tri izjave v celem tednu, od tridesetih izjav. Resnično je bilo vse posneto, ampak na njihovo pobudo, ko so ti oni rekli, kako boš to naredil, ko so oni rekli, kako boš to v izjavi povedal, kako moram igrati, da bo dobro izpadlo na televiziji,« je povzela dogajanje Nika in napovedala, da bo o podpisih, produkciji in pogodbi spregovorila v videu, ki ga bosta objavila posebej. Prav zaradi nevšečnosti s pogodbo se je namreč znašla v sporu, zaradi katerega je bila, po njenih besedah, na televiziji predstavljena kot negativen lik.

prejšnji članek
Lea Sirk razkrila, kako dolgo je že noseča
Svet slavnih
Lea Sirk razkrila, kako dolgo je že noseča
naslednji članek
Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila
Svet slavnih
Ilka pogumno stopila pred kamere in navdušila