Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

'Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem plastična'

25. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
sonja-plešnar

Sonja Plešnar foto: POP TV

Sonja Plešnar se je zaradi šova Ljubezen po domače in žaljivih komentatorjev soočila z bolečo tematiko. Kljub vsemu je hvaležna za preizkušnje, ki so ji odprle oči ...

»Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem plastična. Če se od daleč pogledam ... Ja res je. Na teh slikah in mogoče nekaterih trenutkih snemanja delujem plastično in neresnično. Res, morda ne iz tega vašega opravljivega planeta. Mar nihče ne pomisli, da vsi ljudje, ki smo v javnosti, da morda imamo dušo in da smo krvavi pod kožo? Na moj videz imam dva konkretna in jasna odgovora. Kot prvo. Nisem plastična, edino, kar je plastično na meni, so moji podaljški, ki so umetni in slabe kvalitete. Moji lasje tako na trenutke izgledajo kot omelo in posledično delujem kot strašilo za ptice, še posebej, ker sem zelo vitka in mala kot vesoljček. Ta videz mi je 12 let bila krinka in zid med menoj in zunanjim svetom. Zaradi mojega videza sem vedno štrlela ven iz okolice. Nihče ni želel biti v moji družbi,« je na družbenem omrežju strnila pojasnilo Sonja in nadaljevala, da je njen videz dolga leta skrival njeno ranljivost, bolečino. Pojasnila je, da se je sama sebi zdela kot grdi raček, kar pa je danes, zahvaljujoč soočenju s samo seboj, le še slika žalostne preteklosti.

Sonja se je sicer pričela posvečati boju proti spletnemu nasilju, opozarja pa tudi, da žaljive komentarje shranjuje, saj bo pravico poiskala na sodišču.

Sonja Plešnar

Sonja Plešnar foto: POP TV

prejšnji članek
Polkaholiki razkrili veliko skrivnost
Svet slavnih
Polkaholiki razkrili veliko skrivnost
naslednji članek
Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji
Resničnostni šovi
Bo Jan kljub porazu ostal na Kmetiji