policija Svet24.si

Komandir med epidemijo v službi praznoval ...

avtocesta, pörtschach Svet24.si

FOTO: V hudi nesreči pri Vrbskem jezeru osem ...

profimedia-0363415113 Svet24.si

Umrla igralka Arlene Dahl

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

1 Diana Charles Odkrito.si

Kdo je VARAL prvi? Vsi so bili prepričani, da ON,...

doncic Ekipa24.si

Navijači BESNI! Prizori iz DALLASA šokirajo, ne ...

Ljubezen na vasi: Kje je Vatroslav, se zakonca ločujeta?
| V.M.

Ljubezen na vasi: Kje je Vatroslav, se zakonca ločujeta?

Lepa družina Tijan, Osebni arhiv

Ker je Valentino mogoče videti zgolj samo ali z otrokoma, se oboževalci sprašujejo, ali sta se zakonca Tijan razšla. 'Vatroslav je pri ljubici! Upam, da me boste sedaj nehali spraševati,' se je ujezila svetlolaska, nato pa za hrvaški medij pojasnila, kaj se dogaja.

Valentina Tijan, ki je svojega moža spoznala v šovu Ljubezen na vasi, je na družbenem omrežju objavila zapis, ki je med sledilci povzročil še večje razburjenje kot prej, ko so zgolj ugibali, kaj se dogaja. »Za vse tiste, ki me vsak dan sprašujete, kje imam moža … da vam odgovorim. Mož je pri ljubici!!! Upam, da me boste sedaj nehali spraševati,« se je glasilo sporočilo, ki mu je dodala fotografijo, na kateri sama leži na postelji v spalnici.

Valentinini objavi je sledila novica na portalu 24sata, kjer je mamica dveh otrok pojasnila ozadje in tako naredila konec govoricam, ki so jo spravljale v slabo voljo. »Gredo mi na živce. Vatrsoslav se preprosto ne želi fotografirati, jaz pa sem ga nehala siliti in prositi. Fotografiram se sama, fotografiram se z otrokoma in podobno … Kaj jih sploh briga, kje je moj mož?! Morala sem se nekako rešiti teh vprašanj,« je pojasnila velika ljubiteljica Instagrama in zaključila, da bi nekateri resnično morali prenehati vtikati nos tja, kjer nimajo kaj iskati.

Kot kaže so sledilci objave na družbenem omrežju vzeli preveč resno. Družinico je namreč mogoče v  življenju izven spletnih zidov vseskozi videti skupaj.