GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Talenti: član Muzikalcev pred leti že v oddaji

7. 10. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Muzikalci

Muzikalci foto: Voyo/Slovenija ima talent

Morda so se vam vsi člani Muzikalcev zdeli znani, saj vsi tako tali drugače že ustvarjajo na različnih umetniških področjih. Eden izmed njih pa se je pred leti že predstavil v oddaji Slovenija ima talent.

"Muzikalci smo skupina osmih prijateljev. Vsi že dolga leta aktivno delujemo v večjih produkcijah slovenskih muzikalov, kot so Mamma mia!, Briljantina, Madagascar, Nune v akciji, Veronika Deseniška, Vesna, Cvetje v jeseni, Druščina ... Izobražujemo in izpopolnjujemo se na področju petja, plesa in igre ter se tako ali drugače ukvarjamo z uprizoritveno umetnostjo in resnično obožujemo oder," so Muzikalci zapisali v svojem opisu.

Sicer pa so na odru oddaje Slovenija ima talent navdušili s točko, s slovensko različico naslovne pesmi filma The Greatest Showman (Največji šovmen). Nad nastopom, točko in energijo so bili navušeni vsi štirje žiranti, ki so glasbeno-igralsko ekipo poslali v naslednji krog. Številnim pa se je zdel na pogled znan eden izmed nastopajočih, Gašper Oblak, sicer menedžer skupine. 

Gašper Oblak, Slovenija ima talent, leta 2013 foto: Mediaspeed

Gašper se je leta 2013, v tretji sezoni, namreč na odru Talentov že predstavil kot solist. Takrat se je prav tako uspel uvrstiti v naslednji krog, a ga žirija nato ni izbrala med polfinaliste. To pa ni edini njegov uspeh. Pred leti je namreč s svojim glasom navdušil tudi britanskega glasbenika Miko, avtorja uspešnic Relax, Take It Easy in Grace Kelly. Celo tako zelo, da ga je vzel za spremljevalnega pevca na svoji evropski turneji.

prejšnji članek
FOTO: Voditelja iz morja vlekla avtomobilske gume
Svet slavnih
FOTO: Voditelja iz morja vlekla avtomobilske gume
naslednji članek
Na televizijo se vrača tudi Kaja Casar
Resničnostni šovi
Na televizijo se vrača tudi Kaja Casar