Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Bo družina Ambrožu namenila ostanke hrane?

9. 10. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
kmetija

Aljaž in Lina foto: POP TV

Ambrož težko dojame, da je bil članom družine tako velik trn v peti. A pravi obrazi se pravzaprav razkrivajo šele v kriznih trenutkih. Mu bodo pomagali preživeti v gozdu ali se bodo zabavali nad njegovo stisko?

Ambrož je na veliko razočaranje gledalcev izgubil bitko v areni. Grenkobo ob njegovem odhodu je nekoliko pogasila novica, da šova ne zapušča povsem, saj sledi preobrat igre, ki ga vodi v hišico v gozdu. Tam je sicer našel pravkar prispela povratnika Jana in Stanko, a ker ju ne sme izdati ostalim tekmovalcem na posestvu, se mora tudi pred Nino in Romano pretvarjati, da je v hišici sam in brez potrebnih dobrin za življenje.

Ambrož se mora pretvarjati, da v hiški nima hrane. foto: POP TV

Trojica v resnici ima nekaj živil, ki so jim jih priskrbeli strici iz ozadja, a potrebno je misliti tudi na dni, ko bo hrane pričelo primanjkovati. Da jim ne bo lahko, je razkrila že prva situacija, ko sta Nina in Romana skušali Ambrožu priskrbeti nekaj hrane. Čeprav so družinski člani dejali, da ga ne bi pustili stradati, so se hkrati odzvali zelo odklonilno, zlasti Aljaž, ki je ocenil, da Ambrož ne potrebuje hrane za energijo in da bi bilo povsem dovolj, če bi mu namenili njihove ostanke.

V gozdni hiški so nastanjeni Jan, Stanka in Ambrož. foto: POP TV

»Zdaj koliko si Ambrož zasluži za jesti … verjetno bo tam cele dneve ležal pred hišo, nič ne bo rabil energije. In jaz mislim, če mu prinesemo to, kar nam ostane od kosila, ima čisto zadosti,« je dejal Aljaž, ki je Romani dejal, da se mu ne zdi prav odnašanje živil na lastno pest, ker so družina in je to njihova hrana.

Nekaterim ni bilo prav, da sta dekleti odnesli hrano v gozd. foto: POP TV

prejšnji članek
Exatlon: Brez tekmovalca ostala tako Jadran kot Triglav
Resničnostni šovi
Exatlon: Brez tekmovalca ostala tako Jadran kot Triglav
naslednji članek
Horoskop: Ujeli se boste v stare obljube
Horoskop
Horoskop: Ujeli se boste v stare obljube