alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

435a62c1e58e3dccd8f42ad04a5addda Necenzurirano

Je to okoljska mafija? To je novo Vizjakovo darilo...

Tjaša Vrečič VSE Odkrito.si

TJAŠA IZ KMETIJE - tako MIŠIČASTA je

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Kdo je postavna mamica s talentom za ples?
| V.M.

Kdo je postavna mamica s talentom za ples?

Julija in Suzana, VOYO

Ste ob ogledu čustvenega plesnega nastopa mame in hčerke tudi vi potočili solze? Njuna prekrasna harmonija gibov je plod trdega dela, discipline in predanosti. A kdo je pravzaprav postavna mamica Suzana Majer?

Julija se je s plesnimi koraki pričela seznanjati, ko je štela komaj tri leta. Kako lepo je pri osvajanju plesnih znanj sledila svoji mamici Suzani, pričajo posnetki, ki sta jih v minulih letih ujeli na kamero. Njuni videoutrinki pred oči slikajo izjemen plesni talent, v katerega subtilno prepletata čustva in izražata tako ljubezen do plesa, kot ljubečo povezanost mame in hčerke.

Foto: VOYO - Julija in Suzana

A kdo je pravzaprav postavna mamica, ki se je pridružila ljubki osemletnici na odru šova Slovenija ima talent? Suzana Majer je 45-letna diplomirana pravnica in učiteljica plesa. Svoje plesno znanje že vrsto let predaja mladim generacijam v mariborski plesni šoli Pingi, ki skupaj z ekipo plesnih pedagogov, vaditeljev in trenerjev beleži lepe uspehe tudi na tekmovalnem parketu. Suzana v šoli poučuje ritmiko s plesom in ples moderna, s katerim plesalec izraža svoja občutja. Slednje je skupaj s hčerko predstavila tudi na odru talentov in balerino Ano Klašnjo navdušila do te mere, da jima je namenila zlati gumb.

Foto: Pingi - Plesna učiteljica Suzana Majer

»Ni lepšega občutka, kot ga daje to, da tudi moj otrok rad počne tisto, kar že leta rada počnem sama. In medtem ko minevajo leta in meseci, postaja zaradi vloženega truda in volje vse boljša in boljša. Pleševa, da počneva nekaj, kar premika telo in nekaj, ob čemer nama igra srce ter prinaša mir. Radi pleševa skupaj. Moja hči Julija mi daje voljo, da sem še bolj aktivna, kreativna in da se vedno znova učim. Srečna sem, da ji lahko pomagam, jo učim in ji dajem vse tisto, kar nekoč nisva imeli na voljo, a je dandanes nujno, da lahko postaneš dober plesalec,« je Suzana pred časom strnila misli na družbenem omrežju in dodala, da se včasih učita tudi druga od druge.