reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Romana Lavrič močno povezana s to zvezdnico šova

14. 10. 2021; 12.00
Avtor: K.M.
Kmetija

Lara in Romana foto: POP TV, edit: njena.si

Nekdanja tekmovalka Kmetije, ki je sodelovala tudi v šovu Sanjski moški, močno in glasno podpira letošnjo tekmovalko Romano Lavrič. Sta v resnici še bolj povezani?

Slovenska zvezdnica resničnostnih šovov Lara Goršek Kos vse od začetka letošnje Kmetije javno podpira 20-letno Romano Lavrič. Nazadnje pa je Lara presenetila svoje sledilce, ko je na družbenem omrežju zapisala zelo čustveno objavo. "Romana kar solzna sem, ko te vidim jokat ... noben tamle notri ni vreden tvojih solz!!! Ne se pustit je***at, borbaj tko k znaš, glavo gor in nasmeh na obraz," je Lara namreč zapisala. 

Tisti, ki poznajo ozadje, pa jim zapis vseeno ni presenetljiv. Romana in Lara sta v resnici dobri prijateljici, kar dokazujejo tudi skupne fotografije na družbenih omrežjih. Med njimi tudi spodnja, ki je nastala med jahanjem. 

Romana je sicer pred vstopom v letošnjo Kmetijo priznala, da je pretekle šove že spremljala, predvsem sezoni, v katerih je tekmovala tudi Lara. "Seveda, v dveh sezonah sem spremljala svojo prijateljico Laro Goršek Kos," je takrat povedala in dodala, da jo je na šov pripravljala ravno Lara. 

prejšnji članek
Facebook spremembe: Javnih oseb ne boste več poniževali
Svet slavnih
Facebook spremembe: Javnih oseb ne boste več poniževali
naslednji članek
Kmetija: Anže kot lutko zgrabil Franca
Resničnostni šovi
Kmetija: Anže kot lutko zgrabil Franca