krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Serija Ko potrka ljubezen se vrača na male ekrane!

18. 10. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
Ko potrka ljubezen

Ko potrka ljubezen foto: FOX TV

Pa smo dočakali dan, ko vam lahko sporočimo veselo novico. Še malo in popoldneve vam bosta znova krajšala zaljubljenca Eda in Serkan Bolat!

Marca so na POP TV prenehali s predvajanjem priljubljene turške uspešnice Ko potrka ljubezen, ob čemer so obljubili, da se bo serija zagotovo vrnila na male zaslone. Ker se slednje tudi več mesecev kasneje ni zgodilo, so mnogi gledalci že obupali nad mislijo, da bodo lahko spremljali nadaljevanje romantične zgodbe. No, a saj veste, kako pravijo, kdor čaka, dočaka in sedaj vam lahko med prvimi razkrijemo, kdaj vas bosta v dnevnih sobah znova zabavala Eda in Serkan.

Kot so nam zaupali na POP TV, se komično obarvana romantična serija Ko potrka ljubezen vrača na televizijske ekrane konec meseca in sicer 29. oktobra 2021, ko bo premierno predvajana 89. epizoda prve sezone.


In kaj lahko pričakujemo?

Nadaljevalo se bo napeto dogajanje, kjer bomo stiskali pesti, da se Serkan pravočasno vrne na poroko, nekaj trenutkov pa bomo v seriji videli tudi Slovenijo! Serija se sicer nadaljuje dva meseca po strmoglavljenju Serkanovega letala. Deniz in Eda še vedno iščeta Serkana na mestu, kjer je strmoglavilo letalo. Medtem se Serkan skupaj s Selin nahaja v Sloveniji in se skuša spomniti preteklosti. Končno se s Selin vrne v Istanbul, a se ne spomni, kaj se je dogajalo preteklo leto, tako Ede sploh ne pozna.

Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen

Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen foto: Promo foto

prejšnji članek
Sin Nuše Derenda s skupino tokrat navdušil in omrežil
Resničnostni šovi
Sin Nuše Derenda s skupino tokrat navdušil in omrežil
naslednji članek
Razglasitev nove glave sprožila tako nasmejan odziv
Resničnostni šovi
Razglasitev nove glave sprožila tako nasmejan odziv