ales hojs bobo6 Svet24.si

Aleš Hojs pomotoma objavil zasebno sporočilo: ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Serija Ko potrka ljubezen se vrača na male ekrane!
| V.M.

Serija Ko potrka ljubezen se vrača na male ekrane!

Ko potrka ljubezen, FOX TV

Pa smo dočakali dan, ko vam lahko sporočimo veselo novico. Še malo in popoldneve vam bosta znova krajšala zaljubljenca Eda in Serkan Bolat!

Marca so na POP TV prenehali s predvajanjem priljubljene turške uspešnice Ko potrka ljubezen, ob čemer so obljubili, da se bo serija zagotovo vrnila na male zaslone. Ker se slednje tudi več mesecev kasneje ni zgodilo, so mnogi gledalci že obupali nad mislijo, da bodo lahko spremljali nadaljevanje romantične zgodbe. No, a saj veste, kako pravijo, kdor čaka, dočaka in sedaj vam lahko med prvimi razkrijemo, kdaj vas bosta v dnevnih sobah znova zabavala Eda in Serkan.

Kot so nam zaupali na POP TV, se komično obarvana romantična serija Ko potrka ljubezen vrača na televizijske ekrane konec meseca in sicer 29. oktobra 2021, ko bo premierno predvajana 89. epizoda prve sezone.

In kaj lahko pričakujemo?

Nadaljevalo se bo napeto dogajanje, kjer bomo stiskali pesti, da se Serkan pravočasno vrne na poroko, nekaj trenutkov pa bomo v seriji videli tudi Slovenijo! Serija se sicer nadaljuje dva meseca po strmoglavljenju Serkanovega letala. Deniz in Eda še vedno iščeta Serkana na mestu, kjer je strmoglavilo letalo. Medtem se Serkan skupaj s Selin nahaja v Sloveniji in se skuša spomniti preteklosti. Končno se s Selin vrne v Istanbul, a se ne spomni, kaj se je dogajalo preteklo leto, tako Ede sploh ne pozna.