nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Gordana Grandošek Whiddon Njena.si

Vražja dama spregovorila o izgubi otroka

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Kmetija: Tilen po šovu znova ves divji
| V.M.

Kmetija: Tilen po šovu znova ves divji

Tilen Brglez, VOYO

Medtem ko ga v šov Kmetija spoznavamo kot mirno osebo z bolj nežno dušo, pa je Tilen po prihodu iz šova že zavihal rokave in poskrbel, da je pod njegovimi nogami pošteno zagrmelo.

Tilen Brglez je ob pričetku šova Kmetija pokazal svojo šaljivo naravo, nato pa se je po začetnem navezovanjem stikov in zabavanju družinskih članov kmalu umaknil v ozadje. 23-letnika smo tako v minulih tednih spoznali kot mirnega, prilagodljivega tekmovalca, ki se ne zapleta v prepire, ne ogovarja in divje spletkari, pač pa iz ozadja spremlja dogajanje.

Foto: POP TV - Tilen Brglez

A čeprav ga morda tudi vi ocenjujete kot nežno osebo, je v resnici njegova narava precej bolj divja. Vas zanima, kako se je znorel po vrnitvi v vsakdanje življenje? Neustrašen motokrosist si je privoščil adrenalinsko sproščanje s pravo motorno zverinico in sicer s terenskim vozilom UTV Can-Am Maverick XDS.

Ob objavi utrinka na družbenem omrežju je 1000 kubični konjiček pritegnil tudi pozornost voditeljice Natalije Bratkovič, ki je zverinico pohvalila in omenila, da te še nima v pestri zbirki voženj in doživetij. No, a najbrž ne za dolgo, saj ji je Tilen prijazno ponudil, da jo popelje na okrog.