Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

tjaša-vrečič Njena.si

Kmetija: Tjaša razkriva svojo plat ljubezenske ...

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Jan Knez: Razočarana sva nad temi krvoločnimi hijenami
| V.M.

Jan Knez: Razočarana sva nad temi krvoločnimi hijenami

Jan Knez, VOYO

Za Jana Kneza se Kmetija ni odvila po pričakovanjih, zlasti, ker je ugotovil, da bi bili nekateri za obstoj v šovu pripravljeni zagrešiti zločin. Kakšno je njegovo življenje po šovu? Sta se mu javili hčerki?

Jan Knez je upal, da bo s šovom Kmetija dopolnil mozaik na svoji življenjski poti, a ko se danes ozre nazaj, žal nima lepih spominov.

»Želja je bila kmetijo zapustiti na zaključku, saj bi z mojim srnjačkom napisala eno lepo zgodbo v življenju, žal pa sva razočarana nad temi krvoločnimi hijenami. Resnično bi nekateri bili sposobni moriti za svoj obstoj teh dveh mesecev tukaj. Kmetije si nisem predstavljal v scenariju zlobe in pokvarjencev. To je sramota za Slovenijo,« je za njena.si povzel svoje občutke Jan, ki je srečen, da mu po vsem, kar je bilo na televiziji, ljudje iz njegovega okolja stojijo ob strani. »Znanci in prijatelji mi stojijo ob strani, me podpirajo in me ne obsojajo, tudi sosedje ne. Vse pozitivno ... edino to!«

Foto: VOYO - Jan Knez

Kaj pa njegovi hčerki, sta se mu morda v zadnjem obdobju oglasili? »Bom kratek ... Ne, za hčere ne obstajam, s temu sem se že sprijaznil in več ne boli. Jima pa želim vse dobro,« je na hitro zaključil Jan, ki kljub temu, da ob sebi nima družine, ni bil nikoli osamljen.

»Umaknil sem se ljudem, ki so me dušili in poskušali moje baterije polniti z negativno energijo. Danes sem vesel, da sem to čistko pri sebi naredil še pravi trenutek. Nevoščljivih in hudobnih pač ne prenašam, Svetlana Makarovič bi rekla Slovenceljnov, tako pravim tudi jaz. Imam toliko prijateljev in v redu ljudi okoli sebe, kolikor jih potrebujem in jih spoštujem.«