Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

22. 10. 2021; 09.56
Avtor: V.M.
nika dominik vstopna

Nika in Dominik foto: POP TV, edit: njena.si

Nika Belčić je kljub prepovedi prišla do vseh informacij letošnje Kmetije, nato pa smeje do potankosti razkrila razplet šova Kmetija. Videoobjavo je TV hiši uspelo ugasniti, a Nika se ne namerava umakniti, nekaj gledalcev pa je njeno razkritje vseeno uspelo videti pred umikom.

Nika Belčić je sklenila javnosti na lastno pest razkriti, po kakšnem vrstnem redu bodo izpadali tekmovalci in kdo je postal zmagovalec Kmetije 2021. Za Nikine namere je po njenih besedah izvedel eden od tekmovalcev in ji jih želel preprečiti. Kako? Tako, da je 'pritisnil' na druge tekmovalce.

»Katastrofa, on grozi drugim tekmovalcem, da meni ne smejo povedati, kdo je zmagovalec. Ampak njemu so taktike uspevale na kmetiji, če bi bila jaz na kmetiji, mu ziher ne bi uspevale, tako kot mu tudi sedaj ni uspela taktika, saj sem vse izvedela,« je ponosno obelodanila Nika, ki je v videu na YouTubu brez zadržkov poskušala sabotirati televizijski projekt.

Nika Belčić foto: POP TV

Medtemko so bili tovrstni podatki vse minule sezone strogo varovana skrivnost, do katere so imeli tekmovalci spoštljiv odnos, zlasti zaradi strahu pred posledicami, pa Nike sankcije očitno ne ganejo. Kot je pojasnila, ne pričakuje težav zaradi nevšečnosti, ki jih je od samega začetka imela s pogodbo. Video je zaenkrat vseeno ugasnjen, s čimer je produkciji vsaj začasno uspelo preprečiti širjenje zaupnih informacij. 

Nika uresničuje napovedano 'maščevanje'

Objavljen video je TV hiši POP TV včeraj sicer uspelo ugasniti, kar pa Nike ni ustavilo, da ne bi nadaljevala svojega pohoda. Štajerka se je namreč znova javila in poudarila, se ne boji nikogar, deluje pa zgolj v smeri, ki jo je jasno napovedala ob zapuščanju posestva, ko je produkciji obljubila, da jim ne bo ostala dolžna. »Udarci padajo. Začelo se je,« je odločna Nika. Ob tem pa še dodala, da ima zaledje, zaradi katerega se ne boji nobenih sankcij.

Kaj pa o razkrivanju zaupnih informacij pravijo na POP TV? »Žal nam je, da je prišlo do tega dogodka, saj naši gledalci zelo radi spremljajo Kmetijo in razkrivanje informacij vpliva na užitek ob gledanju oddaj. Imamo pa z vsemi tekmovalci sklenjeno pogodbo, ki je tudi osnova za naše nadaljnje ravnanje,« so za njena.si pojasnili na televizijski hiši.

prejšnji članek
Se bo moral glasni 'Mišica' posloviti?
Resničnostni šovi
Se bo moral glasni 'Mišica' posloviti?
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: Serkana rešil slovenski ribič
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Serkana rešil slovenski ribič