Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

denis-tajhman Njena.si

Ljubezen po domače: Denis s kartami pravilno ...

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?
| V.M.

Nika razkrila razplet in zmagovalca šova Kmetija?

Nika in Dominik, POP TV, edit: njena.si

Nika Belčić je kljub prepovedi prišla do vseh informacij letošnje Kmetije, nato pa smeje do potankosti razkrila razplet šova Kmetija. Videoobjavo je TV hiši uspelo ugasniti, a Nika se ne namerava umakniti, nekaj gledalcev pa je njeno razkritje vseeno uspelo videti pred umikom.

Nika Belčić je sklenila javnosti na lastno pest razkriti, po kakšnem vrstnem redu bodo izpadali tekmovalci in kdo je postal zmagovalec Kmetije 2021. Za Nikine namere je po njenih besedah izvedel eden od tekmovalcev in ji jih želel preprečiti. Kako? Tako, da je 'pritisnil' na druge tekmovalce.

»Katastrofa, on grozi drugim tekmovalcem, da meni ne smejo povedati, kdo je zmagovalec. Ampak njemu so taktike uspevale na kmetiji, če bi bila jaz na kmetiji, mu ziher ne bi uspevale, tako kot mu tudi sedaj ni uspela taktika, saj sem vse izvedela,« je ponosno obelodanila Nika, ki je v videu na YouTubu brez zadržkov poskušala sabotirati televizijski projekt.

Foto: POP TV - Nika Belčić

Medtemko so bili tovrstni podatki vse minule sezone strogo varovana skrivnost, do katere so imeli tekmovalci spoštljiv odnos, zlasti zaradi strahu pred posledicami, pa Nike sankcije očitno ne ganejo. Kot je pojasnila, ne pričakuje težav zaradi nevšečnosti, ki jih je od samega začetka imela s pogodbo. Video je zaenkrat vseeno ugasnjen, s čimer je produkciji vsaj začasno uspelo preprečiti širjenje zaupnih informacij. 

Nika uresničuje napovedano 'maščevanje'

Objavljen video je TV hiši POP TV včeraj sicer uspelo ugasniti, kar pa Nike ni ustavilo, da ne bi nadaljevala svojega pohoda. Štajerka se je namreč znova javila in poudarila, se ne boji nikogar, deluje pa zgolj v smeri, ki jo je jasno napovedala ob zapuščanju posestva, ko je produkciji obljubila, da jim ne bo ostala dolžna. »Udarci padajo. Začelo se je,« je odločna Nika. Ob tem pa še dodala, da ima zaledje, zaradi katerega se ne boji nobenih sankcij.

Kaj pa o razkrivanju zaupnih informacij pravijo na POP TV? »Žal nam je, da je prišlo do tega dogodka, saj naši gledalci zelo radi spremljajo Kmetijo in razkrivanje informacij vpliva na užitek ob gledanju oddaj. Imamo pa z vsemi tekmovalci sklenjeno pogodbo, ki je tudi osnova za naše nadaljnje ravnanje,« so za njena.si pojasnili na televizijski hiši.