Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

MasterChef: To se je zgodilo Izi, da je postala osebna trenerka

22. 10. 2021; 06.00
Avtor: V.M.
IZA LOGAR na crnem 7

Masterchef Slovenija foto: Tomo Jeseničnik

Iza Logar, ki smo jo spoznali v šovu MasterChef, je osebna trenerka, ki pred leti o fitnesu ni imela najboljšega mnenja. Sedaj je pojasnila, kaj se ji je zgodilo, da je celo tako zelo vzljubila gibanje, da se je odločila za poslanstvo osebne trenerke.

Iza Logar je svojim spletnim prijateljem pojasnila, da je danes zelo vesela, ker je postala sopotnica velikim življenjskim spremembam. Medtem ko so jo nekoč ob pogledu na fitnes objeli zelo neprijetni občutki, se je vse spremenilo, ko je prag telovadnice morala prestopiti zaradi zdravstvenih razlogov.

»Mene je v fitnes v večji meri pripeljala neka mala poškodba kolena in to je bilo najino prvo srečanje. Dala sem mu priložnost po domače rečeno in je počila iskrica. Ugotovila sem, da je fitnes veliko več kot samo prostor in ljudje. Da tukaj nastajajo res velike zgodbe in uspehi, da tukaj ljudje spoznajo sebe, na novo zaživijo, dobijo notranjo in zunanjo moč. Tukaj se dogajajo velike spremembe in kar je najboljše: fitnes v bistvu nima sten, nima okvirjev in meril, ker je to stanje, ko človek postane odličen sam sebi, ko se dobro počuti kjerkoli je, ko se giba, ko sedi, ko mu je vse lahko brez bolečin ter brez mentalnih in fizičnih ovir,« je povzela svoje misli in občutke Iza ter zaključila, da je hvaležna, ker je dala priložnost tovrstni vadbi, sicer ne ve, kje bi bila v nasprotnem primeru danes.

prejšnji članek
Kraljica Elizabeta II pristala v londonski bolnišnici
Svet slavnih
Kraljica Elizabeta II pristala v londonski bolnišnici
naslednji članek
Ana Soklič bo nastopila na slovitem Plesu v maskah v Monaku
Svet slavnih
Ana Soklič bo nastopila na slovitem Plesu v maskah v Monaku