Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Mariina zamolčana plat zgodbe v šovu Kmetija

27. 10. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
maria-arko

Maria Arko foto: Osebni arhiv

Vsega, kar je Maria Arko okusila in doživela v šovu Kmetija, na televiziji niste videli. kaj bi gledalci morali vedeti, da bi si lahko ustvarili jasnejšo sliko?

Maria se skupaj z Janom in Stanko ni vrnila v Vučjo Gomilo, tako da je v hišici v gozdu nismo imeli priložnosti spremljati. Je pa Maria spremljala zapise v objavah in z žalostjo ugotovila, da so gledalci  njeno vlogo napačno ocenili.

Maria Arko foto: VOYO

Kot nam je pojasnila, ima javnost nekoliko napačen vtis o njenem odnosu s sotekmovalci, prav tako poudarja, da ne drži, da je kot družina niso sprejeli. »Počutila sem se sprejeto in preživela sem nekaj čudovitih dni.  Ker sem delovna in nekonfliktna, bi rekla, da sem bila za družino prej 'nevarna'. Tudi to je razlog za taktiko nekaterih članov, ki so naredili vse, da me zlomijo in pošljejo v areno,« je razložila svoj vidik in dodala, da je bila tudi v vlogi glave družine nalogam zanesljivo kos. »Izteklo bi se bistveno drugače, če ne bi imela ovir. Ovir pri izvajanju naloge na televiziji ni bilo prikazalo.«

Maria Arko foto: VOYO

Kakšne pa so bile te ovire in kdo ji jih je metal pod noge? »Vodenje projektov mi ni tuje. Tudi zahtevne naloge so del mojega vsakdana. Točno sem vedela, kako pristopim k delu.  Tu je bilo drugače.  Tudi če sem bila glava družine, nisem imela zadnje besede. Veliko je bilo nasprotovanj. Ograjo smo delali dvakrat. Prvotna ograja ni imela prave razdalja med stebri. Letve na ograji so visele vsaka po svoje.  Kot da ni bilo metra v roki. Tega gledalci niso videli. Vizualno,  ... prava katastrofa. Zatem smo z Janom in Nino, postavljali ograjo na novo. Mnogi so se bolj kot ne odmaknili.   Nasprotovanja so bila tudi glede jasli. Na koncu se je s prstom kazalo le na previsoke stebre ograje. Tako se je utišalo vse prepreke in neposlušnost glede umika perila iz pred hiše,« je dogajanje, ki na malih ekranih ni bilo prikazano, orisala sogovornica in ob koncu najinega klepeta še povzela, kako vidi svojo vlogo v šovu in kaj je tisto, kar še danes obžaluje.

»Bila sem korektna. Nisem igrala, nisem taktizirala, do nikogar nisem bila besedno ostra in z nikomur se nisem sporekla.  Bila sem to, kar sem.  Popolnoma neškodljiva! Žal mi je le, da na Kmetiji nisem udarila po mizi!«

Maria Arko foto: Osebni arhiv

«
prejšnji članek
Tako čudovito poročno obleko je imela Lora Roglič
Svet slavnih
Tako čudovito poročno obleko je imela Lora Roglič
naslednji članek
Horoskop: Nemir vas bo gnal k prehitrim rešitvam
Horoskop
Horoskop: Nemir vas bo gnal k prehitrim rešitvam
#nasazenazenska
nasazenazenska