Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Joži utrpela nesrečo

27. 10. 2021; 11.00
Avtor: V.M.
Joži Lesiček-Vklop

Joži Lesiček foto: Aleš-Rod

Preden se je znova odpravila na snemanje šova Ljubezen po domače, je imela precej bolečo nezgodo. Joži Lesiček je namreč zgrmela v domačo klet.

Joži Lesiček je prav poseben lik šova Ljubezen po domače, ki ga resnično ne smete jemati preveč resno, saj je tam samo zato, da popestri druženje in da s svojimi predrznimi izjavami zabava gledalce. Sivolasa gospa namreč zgolj igra, ljubezni ne išče, zelo rada pa zganja traparije, se zabava in se do solz nasmeji norčijam. Tudi svojim.

Joži Lesiček foto: VOYO

A če je bilo Joži še do nedavnega doma dolgčas, ni manjkalo veliko, pa bi bila lahko za druženje pred kamero hitro prikrajšana. 71-letnica se je namreč med gospodinjskimi opravili namenila v kletne prostore po meso, pri čemer ji je spodrsnilo, tako da je nesrečno zgrmela po stopnicah. Kot kaže, je imela srečo v nesreči, saj udarec ni bil tako hud, da se ne bi odpravila na pustolovščino v resničnostni šov. Je pa res, da je morala nekoliko stisniti zobe, saj so jo kljub entuziazmu pestile bolečine. Slednje je postalo jasno v zadnji oddaji, ko je morala pojasniti, zakaj ne more spati v zgornjih prostorih, hoja po stopnicah namreč zanjo zaradi bolečin ni bila mogoča.

Joži Lesiček foto: POP TV

prejšnji članek
Alec Baldwin zaradi nesreče deležen napadov
Svet slavnih
Alec Baldwin zaradi nesreče deležen napadov
naslednji članek
Anže po vrnitvi iz šova zbolel za koronavirusom
Resničnostni šovi
Anže po vrnitvi iz šova zbolel za koronavirusom
#obraziavenija
obraziavenija