nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Ljubezen po domače: Joži utrpela nesrečo
| V.M.

Ljubezen po domače: Joži utrpela nesrečo

Joži Lesiček, Aleš-Rod

Preden se je znova odpravila na snemanje šova Ljubezen po domače, je imela precej bolečo nezgodo. Joži Lesiček je namreč zgrmela v domačo klet.

Joži Lesiček je prav poseben lik šova Ljubezen po domače, ki ga resnično ne smete jemati preveč resno, saj je tam samo zato, da popestri druženje in da s svojimi predrznimi izjavami zabava gledalce. Sivolasa gospa namreč zgolj igra, ljubezni ne išče, zelo rada pa zganja traparije, se zabava in se do solz nasmeji norčijam. Tudi svojim.

Foto: VOYO - Joži Lesiček

A če je bilo Joži še do nedavnega doma dolgčas, ni manjkalo veliko, pa bi bila lahko za druženje pred kamero hitro prikrajšana. 71-letnica se je namreč med gospodinjskimi opravili namenila v kletne prostore po meso, pri čemer ji je spodrsnilo, tako da je nesrečno zgrmela po stopnicah. Kot kaže, je imela srečo v nesreči, saj udarec ni bil tako hud, da se ne bi odpravila na pustolovščino v resničnostni šov. Je pa res, da je morala nekoliko stisniti zobe, saj so jo kljub entuziazmu pestile bolečine. Slednje je postalo jasno v zadnji oddaji, ko je morala pojasniti, zakaj ne more spati v zgornjih prostorih, hoja po stopnicah namreč zanjo zaradi bolečin ni bila mogoča.

Foto: POP TV - Joži Lesiček