GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anže po vrnitvi iz šova zbolel za koronavirusom

27. 10. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
anže

Anže foto: VOYO

Medtem ko ga gledalci Kmetije spremljamo na TV ekranih, kjer v hišici v gozdu kuje načrte, Anže v resničnem življenju preživlja nekoliko bolj osamljene in dolgočasne dneve …

Udeleženec šova Kmetija in trener življenjskih veščin Anže Ipavic tekom življenja na posestvu ni imel težav z zdravjem, se je pa žal slednje spremenilo, ko so končali s snemanjem in se je vrnil v zunanji svet. Anže se je namreč po dolgi izolaciji udeležil zabavnega druženja, kjer pa so se nahajale tudi osebe okužene z novim koronavirusom.

Anže Ipavic foto: POP TV

»Na noč, ko sem se okužil, sem bil v bližnjem stiku s cepljenimi in prebolelimi osebami ter si delil prostor z večjim številom neznancev v Tiffany's in klubu SEVEN. Kasneje mi je pisala oseba iz kluba Seven in rekla, da je njena družba covid pozitivna,« je za njena.si pojasnil Anže in dodal, da je bil takrat že seznanjen, da je okužen, saj je opravil test.

In kako se sooča s prebolevanjem? »Počutim se kar v redu, mislim, da imam lažjo obliko okužbe. Prebolevanje covida se mi sicer zdi glede na moje robustno zdravje najboljša možnost zame, moji simptomi so nadležni in neprijetni, a tudi nenevarni,« ocenjuje Anže, ki karanteno preživlja v svojem stanovanju, kjer se tudi rekreira, se zdravo prehranjuje in poskuša dohiteti predvajanje Kmetije.

Anže Ipavic

Anže Ipavic foto: POP TV

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Joži utrpela nesrečo
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Joži utrpela nesrečo
naslednji članek
POP TV išče sanjskega moškega
Resničnostni šovi
POP TV išče sanjskega moškega